Matt ónix – achát fekete cirkónia rondellás gyöngy karkötő 8mm

5800 Ft

 • Anyaga: Matt ónix – szürke achát
 • Gyöngyök mérete: 8mm

 

Jelenleg nincsen készleten!

Leírás

 • Kő hatása:
  Ónix:
  Csillagjegy: Bak
  Eleme: Föld
  Jellegzetességei: Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavart körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Magabiztosságot ad.
  Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 • Tigrisszem:
  A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt, segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. A tigrisszem nyitottságra és kreativitásra ösztönzi szellemünket. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat.
  Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására. Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét. A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat. Enyhíti az asztmás tüneteket is. Hatással van az izületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.
  A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.
  A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
  Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában. A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 • Szürke achát:
  Segít  a  gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is.
  Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat.
  Emésztésélénkítő hatása is van.
  Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz.
  Jó még a  gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre.
  Segít az epilepszia ellen.
  Az achátok ismert védőkövek, amelyek még jók kígyómarás és villámcsapás ellen is.
  Megóv minket a rossz szellemektől és semlegesíti a mérgeket.
  Ha a lakásunkban kitesszük egy helyre, felfogja a negatív energiákat és távol tartja a haragot az emberektől.
  Segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az eszességet és a szakmai alkalmasságot.
  Az achát geodában a gyerekek erős nyugalmat és biztonságot találnak.
 • Díszítés: Fekete cirkónia rondella

 

Cikkszám: F8CR7 Kategória: