Matt ónix – Rudraksha gyöngy karkötő 8mm

5500 Ft

 • Anyaga: Matt ónix – Rudraksha
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Szerelékek: nikkelmentesek

 

Jelenleg nincsen készleten!

Leírás

 • Kő hatása:
  Gyorsítja a sebgyógyulást. Allergia esetén nagy segítő, depresszió és félelmek ellen is segít. Fokozzák a vérellátást, élénkítik az emésztést. Csontbetegségek, izomfájdalmak, gyulladások esetén is hatásos segítő. Felmelegíti a végtagokat. Életünk további folyamában is jó szolgálatot tesz, éberré válunk. Így elkerüljük, hogy energiablokkok alakuljanak ki energiatestünkbe, majd a fizikai testben. Segítségével tudat, gondolat és érzelem tisztítást hajtasz végre (régi megrögzött gondolat minta, félelem kioldása). Majd az elindulásra ösztönöz, és abban támogat, erőt ad.
 • Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 • Díszítés: Rudraksha
  A Himalájában honos “rudraksha fának” (Elaeocarpus ganitrus) a termése.
  A legenda szerint Siva felébredt ezer év után a meditációból és elkezdett könnyezni  a világ iránt érzett együttérzésében, ezek a könnyek a kristályosodott  rudraksha magvak és ott nőttek az első rudraksha fák. Rudraksha “The Eye of Shiva;”  a fa és magja, melyet  szentnek tekintenek, Shiva és követői, Shakti, és Ganeha, és a jógik, buddhisták használják, mint egy rózsafüzért, a mantrák számolására. A mag hatással van a stressz oldására,  a meditáció és a lelki gyógyulás folyamatára, valamint csökkenti a vérnyomást.
  A gyöngyöket a rajtuk található vonalak száma szerint osztályozzák. Ezek száma általában egytől tizennégy vonalig terjed, de a legtöbb gyöngyön öt vonal található. Az egyvonalas gyöngyök a legritkábbak, s nagyon kedvező hatásúnak tekintik, ha valakinek a birtokában van egy ilyen. A rudraksha gyöngyökről azt mondják, attól függően, hogy hány vonal van rajtuk, különböző hatásúak. Azt a gyöngyöt, amelyen fonal áthúzására alkalmas, természetes nyílás van, mindegyiknél kedvezőbbnek tekintik. A magok különböző színűek, lehetnek fehérek, vörösek, aranyszínűek és feketék. A legáltalánosabb a vöröses szín.

 

Cikkszám: F8R2 Kategória: