AJÁNDÉK LAPTOP TÁSKA - KEDVEZMÉNY + UTALVÁNY
Full 1
AJÁNDÉK FILC LAPTOP TÁSKA
+ BÓNUSZ 5.000 FT-OS UTALVÁNY
- 10.000 FT KEDVEZMÉNY
AJÁNDÉK LAPTOP TÁSKA - KEDVEZMÉNY + UTALVÁNY

Limitált Ajánlat

A változás most kezdődik! Vásárolj 1 db öltönyt és legalább 1db inget hozzá, és ne csak a megjelenésed, de a pénztárcád is örüljön! Kapsz most egy 10.000 Ft-os kedvezményt, egy újrahasznosított filc laptop táskát és egy 5000 Ft-os ajándék utalványt is. Most vagy soha – legyen a stílus a te oldaladon!

AJÁNDÉK LAPTOP TÁSKA - KEDVEZMÉNY + UTALVÁNY

Ajándék laptop táska

Minden öltöny csomag vásárlás mellé most egy újrahasznosított filc laptop táska jár ajándékba! Kényelmes és stílusos – ez a táska nem csak a laptopodnak lesz egy menedéke, de a környezetnek is!

10.000 Ft kedvezmény

Nem csak divatosan öltözöl fel, de most egy 10.000 Ft-os kedvezményt is besöpörhetsz a vásárlásodhoz! Ez az üzlet nem csak egy vásárlás, ez egy befektetés a saját stílusodba és önbizalmadba!

AJÁNDÉK LAPTOP TÁSKA - KEDVEZMÉNY + UTALVÁNY
AJÁNDÉK LAPTOP TÁSKA - KEDVEZMÉNY + UTALVÁNY

+ 5.000 Ft-os utalvány

Nem állunk meg itt! Kapsz egy 5000 Ft-os ajándék utalványt is, amit a következő vásárlásodnál használhatsz fel. Az új stílus, a praktikus kiegészítő és most még egy extra kedvezmény – ez a te időd, hogy ragyogj!

KIZÁRÓLAG KLUBTAGJAINKNAK JÁR EZ A KEDVEZMÉNY!

* kötelező mező

Kérlek jelöld be, hogy milyen eseteben veheti fel veled a kapcsolatot a Ralph Redford Co. Kft.:

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található leiratkozás gombbal. Adatvédelmi tájékoztatókat megtalálod a weboldalunkon.

Marketing platformunkként a Mailchimp szolgáltatást használjuk. A feliratkozás gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait feldolgozás céljából továbbítjuk a Mailchimp-hez. Tudjon meg többet a Mailchimp adatvédelmi gyakorlatáról itt.

Hol tudod beváltani a kuponodat?