Szűrés

Összesen 1 találat


A férfi övre is érvényes az az állítás, hogy azért van, hogy kiegészítsék stílusod.

Így koronázod meg, az egyébként is férfias és elegáns megjelenésed. De van egy rossz hírem, a nem megfelelően kiválasztott kiegészítőkkel el is ronthatod az összképet. Ezért válassz egyedi kiegészítőt, amely öltönyödhöz, elegáns férfi ingedhez tökéletesen passzol. A férfi övekkel kapcsolatban van pár alapszabály, amennyiben azokat betartod, megjelenésed fantasztikus lesz. Most mondanám azt, hogy válassz fekete elegáns férfi bőrövet, mert azzal nem nyúlsz mellé. De az egy “megúszós” javaslat lenne. Az első és legfontosabb szabály, hogy válassz olyan férfi övet, amely színben és megjelenésben tökéletesen harmonizál cipőddel és órád bőrpántjának színével. 

Kedvenc kiegészítőd

A férfi öv olyan, mint a hölgyeknek a cipő, soha nem lehet betelni velük. Ez egyrészt a töretlen szenvedélynek köszönhető, másrészt a férfiassághoz is erősen kötődik. Férfi övet ne csak öltönyödhöz, stílusodhoz illően viselj, hanem lehetőleg a cipőddel, órád bőrövével is hangold össze. Leegyszerűsítve, fekete cipőhöz fekete övet, barna cipőhöz barna övet válassz. De az is fontos, hogy az öved fényes, matt vagy selyemfényű, mert lakkozott fekete bőrcipőhöz, fényes fekete színű öv illik. Hasonlóképpen, a matt barna cipőkhöz egy szintén matt barna bőr öv passzol. Mivel a barna színnek nagyon sok árnyalata van, lehet konyak, karamell vagy sötétbarna is, ezért különösen ügyeljünk, hogy a “szentháromság” színei passzoljanak egymáshoz. Szmoking és frakk esetében ragaszkodjunk a fekete klasszikus bőrből készült férfi övhöz. A fekete férfi bőrövnek megvan az az előnye, hogy viselheted farmerrel, pólóval vagy pulcsival is. Sok esetben mellényünk, pulcsink takarja övünket, így, ha azt gondolod ez az egész övvel kapcsolatos eszmefuttatás a sok hűhó semmiért bővített változata, akkor nagyon tévedsz. 

Férfi övek különböző megjelenéshez

A klasszikus bőrrel és egyenes vonalvezetésű csattal szerelt modell mellett a férfi övek is kaphatók különböző szemet gyönyörködtető csatokkal, szegecsekkel. Ízléstől függően üzletünkben és webáruházunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő stílust, legyen az klasszikus, minimalista vagy extravagáns. A nagy fémcsatokkal ellátott széles férfi övek robusztusnak tűnhetnek és inkább farmerrel kombinálva fejtik ki hatásukat. Öltönyhöz, sportzakóhoz inkább a visszafogott stílussal rendelkező öveket ajánljuk, amelyek szélessége nem haladja meg a 3,5 centimétert. 

Férfi bőrövek bőr típusai

Ne feledd egy férfi öv több, mint egy kiegészítő, amit csak azért viselsz, hogy helyén tartsa a nadrágod. A hasított bőrből, nubuk bőrből készült férfi övek inkább a mindennapok eleganciáját emelik. Egy pici kontrasztot jelent, ha megjelenésed már-már túl elegáns, viszont finoman jelzi stílus érzéked. A lakkozott vagy selyemfényű bőr a hasított bőr ellentéte. Az ilyen bőrből készült öv más technológiával készül és rendszeres ápolás mellett egy életre szóló is lehet.

Találd meg bőröved megfelelő hosszát

Nálunk ez minden esetben a bőröved csatjától függ. Miért? Máris elmondom. Amennyiben klasszikus csattal rendelkező övet választasz, akkor a megfelelő méretet úgy tudod meghatározni, hogy az övcsattól a középső lyukig tartó távolságot kell figyelembe venned. Tehát azt a méretet válaszd ki, ami passzol a derékméretednek. Amennyiben automata csattal rendelkező övvel szeretnéd bővíteni ruhatárad, akkor nem kell többé a bajlódnod a lyuk kiosztással. A csatot lepattintod, majd egy hagyományos ollóval méretre vágod az övedet, amelyet fél centinként állíthatsz, attól függően, hogy mely öv feszesség az ideális számodra. 

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link