INGEK

Szűrés

1–12 termék, összesen 61 db


Férfi ingek – klassz klasszikusok

Kényelmes felsőt keresel, amely elegáns megjelenésedet hangsúlyozza? Akkor férfiingre van szükséged! Akár az irodában, akár ünnepi alkalomkor az elegáns megjelenés egyik alapvető ruhadarabja a férfiing. Egyre többen választják a szigorú sötét színű öltöny, fehér ing és nyakkendő helyett a sportosabb, kényelmesebb megjelenést. De ebben az esetben sem nélkülözhető az ing viselete. Bármelyik stílust is helyezed előtérbe tudnod kell, hogy melyik fazon áll Neked a legjobban. Javaslatunk, hogy olyan ingeket válassz, mely ideális munkához, szabadidős tevékenységhez, ünnepi alkalmakhoz.

Manapság a hivatalos alkalmak és az irodai munka már nem az egyetlen ok az ing viselésére. Napjainkban olyan sok stílus, irányzat létezik, amit el sem tudtok képzelni.

Az ingek kiválasztásánál, a következő fazonok állnak rendelkezésedre: Az extra slim fit szabású ingeket azoknak ajánljuk, akik az extra vékony fazont részesítik előnyben, vékony testalkattal rendelkeznek és szeretik a nagyon testhez simuló férfiingeket. Ezek az ingek, nem sok mozgásteret biztosítanak tulajdonosának. Így, ha szereted a sportosan elegáns megjelenést, inkább válaszd a fitted slim fit férfiingeket. Az ilyen szabással rendelkező ingeket azok viselik előszeretettel, akik testalkata kicsit sportosabb. Az egyik legkeresettebb fazon, ha inget választanak férfi társaid, a slim fit férfiing. Miért, teszed fel rögtön a kérdést. Mert, a karcsú szabásforma, még mindig az aktuális trendnek megfelelő, de megadja a mozgás szabadságát. Ideális választás azon sportos férfiak számára, akik szélesebb háttal és keskenyebb derékkal rendelkeznek, amely alkatért sok hölgy rajong. Már beszéltünk az extra slim fit szabású ingekről, akkor meg kell említeni a másik végletet, ami a classic fit férfiing. A classic fit férfiingek nagyvonalú szabásmintával rendelkeznek, azok kedvelik, akik pici pocakkal rendelkeznek.

A tökéletes kényelem érdekében válaszd ki a számodra legkényelmesebb gallért is. De előtte nézzük, hogy melyek napjaink legdivatosabb gallérjai. A megfelelő szabásforma mellett a gallér egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venned az ing vásárlásakor. Ezért ne suhanj el felette. Amely gallérokat érdemes számításba venned: az úgynevezett Windsor vagy másnéven nyitott cápagallér, extra cápagallér, legombolt inggallér a vagy a kent gallér. A kiváló minőségű ingeket stabil gallérbetét, gallérmerevítő és jól kidolgozott varrás jellemzi. Napjainkban a rövid és hegyes gallérok a divatosak, amelyek egymástól akár 160 fokos távolságban vannak. A Kent gallér a legkedveltebb típus jelenleg, hegyes gallér vég jellemzi, és sokféleképpen kombinálhatod keskeny nyakkendővel.

Ünnepi alkalomra készülve, van még egy fontos részlet, ami mellett nem mehetsz el. Mégpedig, hogy hosszú ujjú ing esetén hogyan zárod inged mandzsettáját. Tudod, ez a csuklódnál található megvastagított anyag. Zárhatod, gombbal, de mandzsetta gombbal is. A mandzsettagombok apró dekoratív kiegészítők, amelyekkel még tovább tudod növelni megjelenésed eleganciáját. 

Mikor inget választasz, helyezz hangsúlyt a kiváló minőségre. Tapintásra legyen kellemes, amit a jó minőségű pamut biztosít számodra. A nálunk vásárolt ingjeid különösen tartósak és ezért alapelemekké válnak ruhatáradban. Az elitedivat.hu webáruházban megtalálod az alkalmi ingek mellett a lezser mintázatú ingeket is, sőt nálunk megtalálod minden ízléshez és minden alkalomhoz a tökéletes inget. Ha a testhez simuló sziluett a kedvenced, mintás inggel egy kicsit pimaszabb is lehetsz. A finom pasztellszínekben pompázó virágmintás ing például rendkívül divatosnak és elegánsnak tűnik, ha sötétkék sportzakó alatt viseled. Ennek ellentéte, mikor vőlegényként keresed fehér inged. Öltönyök, szmokingok, fehér ingek, selyem csokornyakkendők, fekete nyakkendők, selyem zsebkendők és finom mandzsettagombok közül választhatod ki a nagy napra a tökéletes kombinációt. De nem csak magadnak, hanem a vőfélynek vagy leendő apósodnak stb. A „nagy nap” csak akkor lesz teljes, ha hófehér inged emeli az ünnep fényét. 

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link