ZAKÓK

Szűrés

1–16 termék, összesen 79 db


A sportzakó egy igazi örökzöld darab, amelyet számos különböző alkalomra fel lehet venni.

Egy jól illeszkedő férfi sportzakó kiválóan passzol farmerral is, így nagyszerű opció lehet az elegáns, mégis laza megjelenés eléréséhez. Ebben a cikkben bemutatunk néhány tippet, hogyan viseljük a sportzakót farmerral.

  1. Válasszunk slim fit sportzakót

Ha farmerral szeretnénk viselni a sportzakót, fontos, hogy az illeszkedése megfelelő legyen. A slim fit sportzakók kitűnő választásnak bizonyulnak, mivel a testünk vonalait követik, de mégsem szorítanak. A lazább fazonok általában nem illenek jól farmerral kombinálva.

  1. Válasszunk sötétebb színeket

A sportzakó farmerral kombinálva általában inkább egy laza, de mégis elegáns megjelenést ad, így a sötétebb színek sokkal jobban mutatnak. A fekete, sötétkék vagy sötétzöld sportzakók nagyszerűen passzolnak a farmerhez.

  1. Kombináljuk az öltözékünket az alkalomhoz

A sportzakók általában nem olyan formálisak, mint az öltönyök, de azért mégis elegánsabbak a farmer nadrággal összehasonlítva. Ha azonban a megfelelő kiegészítőket választjuk hozzá, akkor bármilyen alkalomra felvehetjük őket. Például, ha valamilyen szabadtéri eseményre megyünk, akkor egy egyszerű póló és egy pár sportcipő ideális választás lehet.

  1. Válasszunk divatos sportzakót

A divatos sportzakók nagyszerű választásnak bizonyulnak, ha egyedi megjelenést szeretnénk elérni. A különböző anyagok és minták kombinálása révén sokkal több lehetőségünk van arra, hogy az öltözetünk kifejezze a saját stílusunkat. Például egy kockás vagy csíkos sportzakó izgalmasabb lehet, mint a hagyományos, sima színű verziók.

Összességében, a sportzakó farmerral kombinálva remek választás lehet azoknak, akik egy laza, de mégis elegáns megjelenést szeretnének elérni. A megfelelő fazon, szín és kiegészítők kiválasztása révén sokféle stílust érhetünk el, és egyedi megjelenést varázsolhatunk magunknak.

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link