Nadrágtartók

Szűrés

1–16 termék, összesen 17 db


  • A hózentróger kiválasztása során nem kell aggódnia a méretválasztás bonyolultságával, hiszen ez a nadrágtartó állítható pántjának és fém klipsszel való rögzíthetőségének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik Önnek. Az Y-hátú kialakítása stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz, így ideális választás azok számára, akik szeretnék kihangsúlyozni öltözékük részleteit.
  • A fém csiptetője megbízhatóan tart öltönyökhöz, chino- és farmernadrágokhoz csíptetve, így sokoldalúan felhasználható az elegánsabb és mindennapi viselethez egyaránt. Kényelméről és funkcionalitásáról sem kell lemondania, hiszen a gumírozott anyagnak köszönhetően a sztreccses pántok bizonyos szintig rugalmasak és kényelmesek. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy bár ideális választás irodai és hétköznapi öltözethez, nem ajánlott sportoláshoz, fizikai munkához vagy munkaruházati kiegészítőként. A fém csipesz nem tervezett erőteljes tevékenységekhez, vastagabb nadrágokhoz vagy többrétegű ruházathoz. Öltözködjön kényelmesen és stílusosan ezzel a praktikus és divatos hózentrógerrel!
Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link