Nyakkendő

Szűrés

1–36 termék, összesen 42 db


Hogyan válassz alkalomhoz és személyiségedhez illő nyakkendőt?

A férfidivat nélkülözhetetlen kiegészítője, a nyakkendő, mely minden esetben férfias hatást kölcsönöz. Többféle anyagban, formában választhatsz nyakkendőt és csokornyakkendőt. Nyakkendőd legyen selyemből vagy bársonyból, hiszen a cél, az elegáns stílus.

A nyakkendő mindig is állandó kiegészítője volt egy üzleti vagy alkalmi megjelenésnek. Fontos szabály, hogy minden esetben nyakkendőt választasz öltönyödhöz vagy sportzakódhoz és nem fordítva. Egy modern slim fit szabású öltönyhöz a vékonyabb nyakkendő a tökéletes választás. A nyakkendő ideális szélessége napjainkban az 5-7 cm, az ennél eltérőbb már idejétmúlt. Nyakkendőink selyemből, bársonyból és minőségi béléssel készülnek a tökéletes tartás érdekében. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor nyakkendőd jobbra-balra hajlik. 

Kiváló minőségű selyem nyakkendőink bevarrt, puha béléssel rendelkeznek. Ez tökéletes tartást és formát biztosít a nyakkendőcsomónak és a nyakkendő a kioldása után is megtartja formáját. Ne feledd, hogy stílusod eleganciáját a selyem zsebkendőd és mandzsettagombjaid színben és anyagban való harmonizációjával tudod fokozni. Tudtad, hogy a nyakkendőt viselése után mindig ki kell bontani? Ez teszi lehetővé, hogy az anyag kisimuljon és ne deformálódjon. 

Az üzleti életben továbbra is az az érvényes szabály, hogy a kevesebb néha több. Irodában, üzleti tárgyaláson a visszafogott színekkel nagyon nem tudsz mellé nyúlni, hiszen a túl bonyolult minták és színek miatt akár könnyelműnek is tűnhetsz egy üzleti megbeszélésen. Javaslatunk, hogy ebben az esetben válassz színben és mintában visszafogott nyakkendőt karcsúsított öltönyödhöz. Lágy csíkokkal vagy kockás mintával elállott kiegészítőd biztosan jól harmonizál elegáns ingeddel. 

Egy modern férfinak a hétköznapokon sem kell nélkülöznie a ruhatárából a nyakkendőt. Ilyenkor öltözékednek több része is lehet lazább hangvételű. A városi megjelenéshez válassz egy slim fit öltönynadrágot, hozzá egy laza inget, színes zoknit és egy elegánsan sportos, fűzős cipőt. Ha bevállalós vagy a hétköznapokon nyugodtan viselj feltűnő mintával ellátott nyakkendőt. Ne feledd a hétköznapokon ez megengedett. 

Fehér inghez vagy krémszínű inghez bármilyen nyakkendőt viselhetsz. Ugyanez igaz a fekete, szürke vagy kék színű öltönyökre. Sportzakókhoz is válassz olyan nyakkendőt, ami színben összepasszol vele. Ha túl egyhangúnak találod az utcai öltözéked, bátran dobd fel egy merészebb színű nyakkendővel.

A csokornyakkendő időtlen eleganciát és ünnepi megjelenést kölcsönöz. A csokornyakkendő ajánlott frakkhoz, vagy szmokinghoz, amellyel különlegesé varázsolod megjelenésed. Gondot okoz a csokornyakkendő megkötése? Ne aggódj, van egy jó hírünk, manapság már előre megkötött csokornyakkendőt is lehet vásárolni. Legyen szó ünnepi vacsoráról, vagy üzleti rendezvényről, gáláról, esküvőről, a propeller, ahogy sokan a csokornyakkendőt hívják, mindig jó döntés. Válassz finom selyemből vagy nyárias lenszövetből készült csokornyakkendőt. Essen választásod az előre megkötött csokornyakkendőre vagy a klasszikus csokornyakkendőre, a nyakkendő végén lévő kampóval bármely modellt nyakad méretéhez tudod igazítani.

Az egyszínű nyakkendő nevében benne van, hogy a látható részei egyszínűek és nincs rajtuk minta. Ha meghallod, hogy egyszínű, Neked is biztosan a fekete és a fehér szín ugrik be elsőre, pedig bátran hordhatsz elegáns alkalmi öltönyödhöz sötétebb vagy épp világosabb nyakkendőt is. Erre jó példa lehet a sötétkék, bordó vagy a zöld nyakkendő. Ne feledd, a kék nyakkendő nem hiányozhat egyetlen divattudatos férfi ruhatárából sem. A stílusos üzleti megjelenéshez kombináld egy sötétkék öltönnyel. A világosabb színekkel a nyári hónapokban érdemes kísérletezni. Ilyenkor ugyanis több eseményre vagytok pároddal hivatalosak, ahol bátran elrugaszkodhatsz a klasszikus színektől és örömmel veheted elő például a mályva, sárga vagy éppen az arany színű, élénk nyakkendődet. Amennyiben pároddal érkezel egy esküvőre, figyelj, hogy színben is harmonizáljon nyakkendőd kedvesed ruhájával.

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link