CIPŐK

Szűrés

1–12 termék, összesen 39 db


A férfi alkalmi cipő.

Tulajdonképpen mitől lesz tökéletes üzleti vagy alkalmi megjelenésed? A nemes anyagok, a modern, elegáns stílus, a részletek harmóniája és a kényelmes viselet összhangja. Sokan kérdezik, hogy mit nézünk meg először partnerünkön. Többnyire az a válasz érkezik, hogy a cipőjét. Ezért is ruhatárad alapja az elegáns férficipő. A megfelelő férficipő választás, stílus érzékedről is tanúbizonyságot tesz, ezért érdemes erre is kellő időt fordítani.

Egy pár alkalmi cipő teszi igazán férfiassá megjelenésed

Nem kérdés, hogy a bőrből készült, kézzel készített alkalmi cipő valami különleges érzést kölcsönöz. Az alkalmi férficipő nagyszerű komfort érzetet biztosít a hét minden napján, remek választás egy karcsúsított öltönnyel kombinálva. De miről ismerjük fel, hogy egy kényelmes és elegáns alkalmi cipővel van dolgunk? A kényelem nagyon fontos, hiszen szinte egész nap az elegáns üzleti cipőben dolgozunk, tárgyalunk, egyeztetünk. Amennyiben alkalmi cipőnk a bokánk alatt végződik, akkor félcipőt viselünk. De vannak, akik az elegáns férfi bokacsizmára esküdnek. Ezek egyik jeles képviselője a Chelsea vagy Jodhpur férficipő. Ha nem szereted, amikor tárgyalás közben kivillan a bokád felett a zoknid, és szereted egy mozdulattal elintézni a cipő felvételét, akkor nagyon fogod kedvelni ezt a fajta férficipőt. Válasszunk félcipőt, bokacsizmát, amely az ízlésünkhöz közelebb áll, de mindig ügyeljünk a cipő sarokmagasságára. Miért fontos ez? Mert a 2-2,5 cm-nél nagyobb sarokmagasság megemeli bokánkat, ami miatt gerincünkre hosszú távon nagyobb terhelés hárul, fáradékonyabbak, ingerlékenyebbek leszünk.

Válaszhatunk elegáns férfi félcipőnek egy belebújós modellt is, tudom, most sokan csodálkoztok, hogy ezt miért mondom. Nézz meg egy nagyon kényelmes Loafer jellegű férficipőt, vagy egy mokaszint. Mi a különbség?  Amennyiben férfi mokaszin van a lábadon akkor annak nincsen sarokrésze. A Loafer férficipőnek elválik a sarokrésze a talptól. A mokaszint inkább kötetlenebb megbeszélésekhez, esti partikhoz ajánljuk. Ebből már gondolom, következtetsz, hogy a Loafer az elegáns változat a kettő cipő közül. 

Amennyiben nem szereted a belebújós férfi félcipőket, mert nem tartják megfelelően lábfejed, és a fűzős férficipőket is kerülöd, akkor válaszd a Monk strap férficipőt, aminek a fordítása: szerzetes cipő. Miért hívják szerzetes cipőnek? Mert a több száz évvel ezelőtt a szerzetesek kezdtek el ilyen jellegű férficipőt viselni. Napjainkban nagyon kedvelt utcai viselet a Monk strap férficipő. Honnan ismered fel, hogy Monk strap elegáns cipőt viselsz?  A cipő felső részén állítható fémcsatokat találsz, amely összefogja a cipő felső részének két oldalát. Többnyire rejtett gumírozott betéttel látják el és a cipő orrán bőr rátét található vagy esetleg lyuggatott díszítés. A Monk strap lehet elegáns férfi félcipő, de közkedvelt a bokacsizma is van ebből a modellből. Megkülönböztetünk egy vagy kettő csatos változatot. Amennyiben kettő csat található férfi cipőnkön akkor a double Monk strap elnevezés a helyes. Gondoltam, jó, ha tudod, mikor az üzletben nézelődsz.    

Kifinomult stílus időtlen sziluettben

A fűzővel zárható alkalmi férfi félcipők két jeles képviselője a Derby vagy az Oxford férficipő. Kezdjük is a legfontosabbal, mi a különbség a kettő modell között, mert, hogy rokonságban állnak egymással. A különbség az, hogy a Derby cipők nyithatók mind a fűzőszakasz tetején, mind az alján. Tudtad, hogy van olyan férficipő modell, amit fővárosunkról neveztek el? Pedig van, a gazdagon díszitett magas talppal rendelkező férficipő, amely lehet Oxford vagy Derby is attól függ, hogy a fűzőszakasz hogyan záródik, a Budapest cipő. A Budapest stílusú férficipőt napjainkban leginkább kis szériában kézzel gyártják. Az Oxford cipő többnyire minta és díszítés nélküli férficipő, amely a bevarrott nyelv és fűzőrésznek köszönhetően szoros, merev és formális cipő benyomását kelti. Az unokatestvér, a Derby cipő, nyitott, lazább, kényelmesebb és a kellemes szabadidő eltöltésre tervezett elegáns férficipő. 

 

A tökéletes férficipő a tökéletes üzleti megjelenéshez

Webáruházunkban olyan alkalmi cipőket találsz, melyek remekül kiegészítik egyéniséged és megjelenésed. Férfi cipőd megjelenését ne csak az öltönyödhöz igazítsd, hanem színét, jellegét lehetőleg az öveddel, órád bőrövével is hangold össze. Leegyszerűsítve, fekete cipőhöz fekete övet, barna cipőhöz barna övet válassz. De az is fontos, hogy amennyiben cipőd fényes, matt vagy selyemfényű, akkor öved is ugyanolyan színű legyen. Hasonlóképpen, a matt barna cipőkhöz egy szintén matt barna bőr öv passzol. 

Ne feledd, rendszeres ápolással sokáig élvezheted férfi cipőd minőségét és tartósságát. Tekintsd meg kérlek, férfi zokni kínálatunk is, hogy még tökéletesebb legyen férfias ruhatárad.

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link