ÖLTÖNYÖK

Szűrés

1–16 termék, összesen 78 db


Öltöny nélkül nincs elegancia.

Az öltönyök elegánssá teszik mindennapjaid, estéid, ünnepi eseményeid. A férfiöltöny hallatán sokunknak az öltönynadrág és az öltönyzakó kombinációja jut eszébe. De ez már a múlt, légy igazán elegáns, és viselj három részes öltönyt. Szerencsére napjainkban már nincsenek kötött öltözködési szokások, így az öltönyöd különálló darabjait önállóan is hordhatod. Az öltönyzakót lazán kombinálhatod farmernadrággal is. Télen viselj öltönynadrágot egy hangulatos pulóverrel. Választhatsz merészebb színösszeállításban is öltönyt, de ne feledd, hogy az alkalmi és ünnepi megjelenés alapja a sötét színű öltöny. 

Egy jó tanács: hivatalos alkalom során az íratlan szabály az, hogy az öltönyzakód felső gombja mindig maradjon begombolva, kivéve, ha leülsz. 

A férfi öltönyök elegáns megjelenést biztosítanak

De ahhoz, hogy valóban elegáns légy, ügyelned kell a részletekre. Az öltöny különböző szabású lehet, hogy melyiket választod, az már igenis szubjektív. Szalonunkban csakis a legújabb divatnak megfelelő fazonú öltönyöket találod: karcsú, extra karcsú és modern szabású öltönyök várnak. Extra karcsú fazont, vagyis az extra slim fit öltönyöket akkor ajánljuk számodra, ha alkatod nagyon vékony. Az öltöny nagyon szorosan illeszkedik tested vonalához, amely kevés mozgásteret biztosít. Kedvenced a karcsú fazon, de nem szereted, ha bármiben korlátoznak? Akkor a karcsúsított szabású, vagyis a slim fit öltönyök ideálisak számodra. Ezek is testhezállók, de nem keskenyek. Ez a fazon ideális vékony testalkatú férfiak számára, de helyet biztosít egy kis pocaknak is.

Ha szereted a tágasabbat és esetleg egy kicsit lazábbat, akkor a modern szabású öltönyeinkben megjelenésed kifinomult és elegáns lesz. A modern szabású öltönyök az örök klasszikusok az öltönyeink között. Az ilyen szabású modellek szélesebb fazonnal rendelkeznek, hogy a nem ideális testrészünk rejtve maradjon. 

Az extrán karcsúsított, vagy szimplán karcsúsított prémium öltönyeink jelentőségteljes, de mégis modern és divatos megjelenést kölcsönöznek számodra. Amennyiben alkalmi megjelenésedhez fényűző, vagány öltönyt keresel nálunk azt is megtalálod. Ne feledd, öltönyeinket azoknak kínáljuk, akik divatot akarnak teremteni, nem pedig követni. A slim fit és extra slim fit öltönyzakóink oldalsó vagy hátsó slicce biztosítja mozgásod szabadságát.  

Szereted a színes zoknikat? A személyiséged is vidám, akkor válaszd a slim fit szabással rendelkező öltönyeinket, öltönynadrágokat. Te is úgy szereted, ha öltönynadrágod boka felett végződik? Természetesen szalonunkban választhatsz normál nadrágvéggel rendelkező nadrágot. Öltönynadrágodat, zakódat az igényeidnek megfelelően a tökéletes hosszra igazítjuk. Odafigyelünk, hogy ha úgy szereted, hogy nadrágod szára mindig enyhén feküdjön fel a cipőn, hogy elöl úgynevezett orrot alakítson ki. A karcsú vonalvezetés különösen üdének és enyhén sportosnak tűnik a testhezálló szabásnak köszönhetően. A karcsúsított öltönyöknél azonban különösen fontos, hogy a zakó megfelelően kövesse tested vonalát, és ne lebegjen felsőtested körül összegombolt állapotban. Fontos, hogy a szövetnek tökéletesen kell illeszkedni alkatodhoz, gyűrődések, ráncok nélkül.

Karcsúsított öltönyt szeretsz viselni?

Ügyelj arra, hogy minden részlet tökéletesen illeszkedjen: a váll, az ujjhossz, a derékbőség és a nadrág szárának megfelelő hossza. Amennyiben nem találod meg alkatodnak megfelelő slim fit öltönyöd, rövid határidővel (3 hét alatt) méretre is elkészítjük alakodra öntött, tökéletes szabású egyéni öltönyöd.

Ugyanolyan gondossággal, mint amit már tőlünk megismertél, egyedileg szabjuk, varrjuk méretre öltönyöd, igényeidnek, elképzelésednek megfelelően.

Megjelenésed az öltöny anyagának minőségétől is függ

Honnan ismersz fel egy jó minőségű öltönyt? Még egy viharos irodai nap után is fontos, hogy megjelenésed fiatalos és lendületes maradjon. Az öltöny szövete legyen megfelelő vastagságú, de ne legyen túl nehéz, legyen könnyed, hogy a napszak bármely részében kényelmes legyen a viselése. Öltönyeink olyan szövetanyagból készülnek, amely a szálak hosszú élettartama miatt kiváló kiindulási alap az öltönygyártáshoz. Ügyelünk, hogy mindig olyan szövetet válasszunk, amely különösen kellemes érzést biztosít bőrödön, és nem irritálja azt. Öltönyeink egyik kiemelkedő tulajdonsága a rugalmasság és a méretstabilitás.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően öltönyöd olyan érzést biztosít számodra, mintha Rád öntötték volna, ugyanakkor megőrzi eredeti formáját, és az anyag minőségétől függően nem gyűrődik olyan könnyen. 

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link