Sötétkék Nadrágtartó

8990 Ft

  • Az állítható pántjának és fém klipsszel rögzíthető kialakításának köszönhetően ez a hózentróger ideális választás, ha el szeretné kerülni a méretválasztással járó kellemetlenségeket.
  • Az Y-hátú nadrágtartó fém csiptetője biztonságosan tart öltönyökhöz, chino- és farmernadrágokhoz. Kényelmes és elegáns kiegészítő öltönyhöz és inghez, így a mindennapi stílus kifinomult részévé válik.

6 készleten

Leírás

  • A hózentróger kiválasztása során nem kell aggódnia a méretválasztás bonyolultságával, hiszen ez a nadrágtartó állítható pántjának és fém klipsszel való rögzíthetőségének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik Önnek. Az Y-hátú kialakítása stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz, így ideális választás azok számára, akik szeretnék kihangsúlyozni öltözékük részleteit.
  • A fém csiptetője megbízhatóan tart öltönyökhöz, chino- és farmernadrágokhoz csíptetve, így sokoldalúan felhasználható az elegánsabb és mindennapi viselethez egyaránt. Kényelméről és funkcionalitásáról sem kell lemondania, hiszen a gumírozott anyagnak köszönhetően a sztreccses pántok bizonyos szintig rugalmasak és kényelmesek. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy bár ideális választás irodai és hétköznapi öltözethez, nem ajánlott sportoláshoz, fizikai munkához vagy munkaruházati kiegészítőként.
  • A fém csipesz nem tervezett erőteljes tevékenységekhez, vastagabb nadrágokhoz vagy többrétegű ruházathoz. Öltözködjön kényelmesen és stílusosan ezzel a praktikus és divatos hózentrógerrel!
Cikkszám: PC-NT-K-01 Kategória: Címkék: , ,