SEGÍTS NEKÜNK ÉS ÉRTÉKELJ MINKET!

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek velünk, ezért kíváncsiak vagyunk az őszinte véleményükre! Mondja el, hogy mit talált jónak és min kellene változtatnunk boltunk hatékonyabb működése érdekében.

 

FONTOS A VÉLEMÉNYED

Indulásunk óta az egyik legfontosabb célkitűzésünk a vásárlóink legmagasabb szinten való kiszolgálása. Folyamatosan törekszünk a családias és baráti légkör megőrzésére vásárlás közben. Ehhez elengedhetetlen, hogy folyamatos visszajelzéseket kapjunk vásárlóinktól! Ezért kitaláltuk, hogy egy kis ajándékkal is szeretnénk kedveskedni azoknak, akik segítenek nekünk és értékelnek minket.

 

MIT ADUNK AJÁNDÉKBA A SEGÍTSÉGEDÉRT?

A meglepetés, amit a segítségedért cserébe adunk 2 darab 2500 Ft-os kupon, amit a következő vásárlásodnál tudsz majd beváltani. A kupont 10.000 Ft feletti vásárlás esetén tudod beváltani. Az egyik 2500 Ft-os kupon a Google értékelésért jár, a másik pedig a Facebook ajánlásért!

SEGÍTS NEKÜNK ÉS ÉRTÉKELJ MINKET!

Mivel több üzletünk is van, ezért csináltunk mindegyikhez egy linket, amire kattintva tudod értékelni azt az üzletet, amelyikben vásároltál. Az értékelésnél lehet csak csillagozni, de ha írsz hozzá néhány szót is, akkor végtelenül hálásak leszünk. Fontos, hogy az értékeléshez Google fiók szükséges! Köszönjük!

Elite Fashion Öltönyház – Pest VII. kerület – http://bit.ly/2v7SVDm

Elite Fashion Öltönyház – Buda I. Kerület – http://bit.ly/2UenXnr

Elite Fashion Öltönyház – Buda III. Kerület – http://bit.ly/2V1hNvf

Elite Fashion Öltönyház Outlet- Pest XVIII. Kerület – http://bit.ly/2IzjR7g

SEGÍTS NEKÜNK ÉS ÉRTÉKELJ MINKET!

Amennyiben van facebook bejelentkezésed, abban az esetben a linkre kattintva tudsz minket ajánlani a Facebookon is. Ne feledd, itt is nagy segítség nekünk, ha írsz is néhány mondatot! Fontos, hogy csak Facebook bejelentkezés után tudsz ajánlást írni! Köszönjük!

Facebook ajánlás – http://bit.ly/2GmIHWa

UTOLSÓ LÉPÉS, HOGY MEGKAPD A KUPONOKAT!

 

Az utolsó és egyben legfontosabb lépés, miután értékeltél minket töltsd ki ezt a pár sort, és nyomd meg a Küldés gombot. Miután kollégánk lecsekkolta az értékelésedet, azonnal küldi is a kuponokat!

Kérlek ide írd be milyen néven értékeltél minket a Googleben!
Kérlek ide írd be milyen néven értékeltél minket a Facebookon!
Kollégáink erre az email címre fogják kiküldeni a kuponodat amit 30 napig tudsz beváltani!