Sötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + Díszzsebkendő

5990 Ft

Sötétkék-lila szinjátszós nyakkendő, hozzátartózó díszzsebkendővel. A díszzsebkendő és a nyakkendő külön-külön is remekül megállja a helyét.  Egy ilyen dizájn soha nem megy ki a divatból!

Fazon: Normál

Szélesség: 8 cm

Hosszúság: 153 cm

Anyag: Poliészter

Jelenleg nincsen készleten!

Leírás

Ha hétköznapibb megjelenésre készülsz, vagy esetleg az esemény középpontjában szeretnél lenni, biztosan megtalálod a legjobban hozzád illő darabot. Kiválóan tudod kombinálni számtalan ingünkkel, a lehetőségek száma végtelen. Slim fit nyakkendőnk kitűnő választás bármilyen alkalomra, ezzel nem tudsz melléfogni!

Még ismerkedsz a nyakkendőkkel, vagy szeretnél új technikát tanulni, hogyan kösd meg? Az alábbi oldalon segítséget találsz: Hogyan kössünk nyakkendőt?!

Mikor kötelező nyakkendőt viselned?

Egy rendezvény meghívóján általában feltünteti a szervező a “dress code”-ot, amennyiben nem, úgy nincs megkötés az öltözködést illetően.

Dress code: Business formal
Ez a szigorúbb értelemben vett irodai öltözködésnek felel meg, a fekete-fehér mellett szürke vagy kék öltöny és ehhez illő ing valamint nyakkendő viselése az elvárt.

Dress code: Informal
Általában hétköznapi viseletet jelent, de ha különleges alkalomról vagy esti rendezvényről van szó, akkor kötelező a nadrág, ing, és nyakkendő, valamint a nadrág színével nem feltétlenül megegyező színű zakó viselése szükséges.

Dress code: Semi-formal
A rendezvény időpontjától függően elegánsabb vagy ünnepélyesebb öltözet. 18:00 előtt öltöny, 18:00 után sötét öltöny és nyakkendő a kötelező viselet.

Dress code: Formal
Elegáns öltözetet jelent, általában sötét öltöny viselése szükséges, természetesen itt sem hiányozhat a nyakkendő.

Dress code: Black tie és Dress code: White tie
Elnevezésükből adódóan ezeken a rendezvényeken csokornyakkendő viselése az elvárt. Míg a “black tie” esetében szmokingot viselünk, a “white tie” viselet frakk viselését írja elő, hisz ez a lehető legelegánsabb öltözet.

Inspirációnak mutatunk pár szettet, amikből ötletet tudsz meríteni!

 

Sötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + DíszzsebkendőSötétkék-lila szinjátszós Nyakkendő + Díszzsebkendő

Cikkszám: PC-NY-NY+DISZZSEPI-0027 Kategória: Címkék: , , , , ,