2017 legjobb férfi frizurái

2017 legjobb férfi frizurái

Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz.

2017 legjobb férfi frizurái

Oldalt rövidebb, felül kicsit hosszabb

Ha például kevés hajad van, vagy olyan típusú, ami könnyen a fejedre lapul, akkor ez a választás tökéletes lesz számodra: az oldalt minimálisra vágott rész több figyelmet ad majd a középen picit hosszabb hajtömegnek, ami ezáltal dúsabbnak, életteltelibbnek hat majd.

 

2017 legjobb férfi frizurái

Oldalt rövid, hátra fésült

Ez talán 2017 legelegánsabb hajviselete: megvan benne az ötvenes évek Amerikája és a mai kor modernitása is. A felül hosszabbnak hagyott hajat lazán, hajhabbal fésüld hátra és ha szükséges használj olyat, ami dúsítja azt. A viselet lényege a laza kontrasztban rejlik, úgyhogy semmiképp se nyúlj a zselé után.

 

2017 legjobb férfi frizurái

Oldalt rövid, felül hosszú

Az Instagram legszőrösebb nőcsábászai ihlették ezt a trendet – najó, egy picit a favágók is benne voltak. Az oldalt felnyírt, középen áll alá érő hosszúságúra hagyott haj viszont az igazi kemény csávóknak áll jól, akik ellenben vannak annyira igényesek, hogy az 1-2 napi hajmosás mellett ápolják is a tincseiket.

 

2017 legjobb férfi frizurái

Oldalra csapott frizura

A favágók után itt van a jókisfiúk skatulya-szöktetős álma, a felül 3-4 centisre meghagyott haj, melyet lezseren oldalra tudnak dobni, ha éppen úgy alakulnak a dolgok. A hajviselethez némi kézügyességre és némi waxra lesz szükséged: a szélfútta frizura sosem olyan egyszerű dolog, mintha magától fújta volna a jó irányba a szél. Be kell szépen állítani azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link