4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

A Pinterest-ben az a jó, hogy néha olyan méltatlanul elfeledett dolgoknak is képes új leheletet adni, mint a kalap. Egy férfi pár évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen volt legalább egy valamire való fejfedő nélkül, amit nem csak eső ellen hordott, hanem fényes nappal is, ha éppen nem volt rekkenő hőség. Manapság ez a ruhadarab inkább egy olyan része az öltözetnek, ami nem várt pluszt ad a mindennapokban. Különösen, ha az alábbi 4 darabbal próbálkozol.

 

4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

Vadászkalap újra értelmezve

Már nem a vadkanok és őzek űzéséhez viseljük, sokkal inkább azért, hogy feldobjunk vele pár őszi szettet. Mivel elsősorban egy elegáns kiegészítőről beszélünk, a vadász kalapot -ellentétben a többivel – nem ajánlatos farmerrel és pólóval viselni. Legalább egy, úri múltra emlékeztető dolgot vegyünk fel mellé, mint például egy klasszikus vonalvezetésű kabátot, amit a képhez hasonlóan laza, túlméretezett sállal bolondítsunk meg.

4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

 

 

Modern titkos ügynök

Ezt a fejfedőt leginkább azokból a filmekből ismerhetjük, melyekben a szereplők a reluxa árnyékában beszélik meg a mocskos szeszbiznisz ügyleteit. Az ügynökökre és maffiózókra emlékeztető kalap az utóbbi években reneszánszát éli és a laza, hétköznapi szettekhez tért vissza. Ez a kiegészítő nagyon sexy tud lenni egy sima farmer és nyűtt póló összeállításhoz, amihez a hideg időben egy vastagabb szövésű öltönyt, vagy egy dzsekit is felhúzhatunk. Persze, ballonkabáttal az igazi.

 

 

 

 

Nagy karimás kalap

A széles karimás, fekete kalapok úgy 3-4 éve jelentek meg a férfiak és a nők fején, első körben a divatvilág nagyobb eseményein. A kifejezetten figyelemre méltó darabot rengeteg, stílusos öltözködést kedvelő férfi kezdte el hordani, aki tudja jól, hogy bármihez nem lehet párosítani. Inkább az egyszerű, letisztult kabátokhoz, ingekhez ajánljuk.

 

4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

 

 

 

Egyszerű, kis karimás

Valljuk be őszintén: mindenkit a gondolásokra emlékeztet. Mégis mindenki viseli. Ez a kisebb karimával ellátott darab szintén pár éve tért vissza a divatba és szinte mindenhez viselik: laza szettekhez, csak kószálni a városba és olyan eseményekre is, amik este kezdődnek a koktélos poharak mellett. Ha igazán ki akarod hangsúlyozni ennek a kalapnak az előnyeit, akkor a képen látható módon inghez és mellényhez tedd a fejedre.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..