A legmenőbb férfi órák 2017-ben

A legmenőbb férfi órák 2017-ben

Egy jó óra pontosan annyira számít státusz szimbólumnak, mint egy jó kocsi. Megmutatja, mennyire kifinomult és sokszor, mennyire tehetős az, aki éppen viseli. Egy minőségi darab jól jöhet, ha éppen egy komoly, üzleti tárgyaláson kell meggyőzni valakit arról, hogy velünk jól jár. Ha 2017-ben is szeretnél jó benyomást kelteni, nem árt, ha tudod, hogy melyek lesznek a legcsábítóbbak.

Fából készült darabok

A legmenőbb férfi órák 2017-benA menő start upperek kedvenc viselete, a fából összerakott óra, az utóbbi egy évben megkezdte hódítását a felsőbb korosztály berkeiben is. Egy ilyen darabbal nem csak azt üzened, hogy haladsz a korral, hanem azt is, hogy igazán nagy igényt tartasz a modern, minőségi kivitelezésre. A trend egyik kiemelkedően elegáns darabját az Audemars Piguet gyártja és potom 400 Fonttól rendelhető.

Finom steam punk


A legmenőbb férfi órák 2017-benA vintage stílus újra értelmezése a ruhák után a férfi órák készítőinél is elterjedt. A valódi steam punk darabok tervezése mellett megjelent azonban egy finomabb vonal is, mely inkább csak érzékelteti a tizenkilencedik század végi felfedezők világát, melyet modern megoldásokkal tesznek tökéletessé. Ha szeretsz kísérletezni, de a munkád nem engedi meg a komoly volumenű elrugaszkodást, akkor válaszd az A. Lang & Schöne, fekete bőrszíjas, több lapos darabját mindössze 78 Euro-tól.

First Class fölött  

A legmenőbb férfi órák 2017-benAz úri sportok és az üzleti utazók számára nélkülözhetetlen, mindig pontos, mindig kényelmes, mégis elegáns darab előnye, hogy egyszerre több időzónát is nyomon követhetsz rajta, mégis klasszikus órának néz ki. Londontól, Tokióig és New York-tól, Rio de Janeiroig minden leolvasható. A Ball Watch Company tökélyre fejlesztett kiegészítője hihetetlen nagy segítség, amikor a repülőgépen minden más eszközt ki kell kapcsolnod és ’’csak’’ 2000 Font.

Klasszikus és gyönyörű

A világ legszebb sötétkék árnyalata a világ legdrágább órái közt igyekszik elcsábítani a tekintélyt szimbolizáló darabokra vágyó férfi szemeket. Az örök klasszikus bőrszíj és számlap finoman minden igényt kiszolgál, mégsem akar túl sok lenni. Visszafogott, de igazán minőségi darab, amit, ha egy partner felismer, már tudni fogod, hogy egy komoly hajóban eveztek – és legalább 2800 Fontot költötök órára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link