ESKÜVŐ: MIT ILLIK ÉS MIT NEM FÉRFIAKNAK

ESKÜVŐ: MIT ILLIK ÉS MIT NEM FÉRFIAKNAK

Ne öltözd túl a menyasszonyt – na jó csak vicceltünk. Jó esetben, ez őt már nem is érdekli. Rosszabb esetben maximum akkor, ha úgy festesz, mint akit szabadnapra küldtek egy közeli, kedves szanatóriumból. Még jobb esetben pedig a koszorúslányokat érdekled majd…

Ne öltözz bohócnak!

Csak azért, mert ez egy kivételes alkalom, még nem kell annyira befeszülnöd, hogy őrült Elvis-imitátornak nézzenek. Semmi babarózsaszín, meg menta zöld babarózsaszínnel és babakék csokornyakkendővel (van ilyen…) és semmi fényes anyag! Vagy, ami még rosszabb: fényes frakk – hacsak nem az a pár perverz kérése, hogy táncdalfesztiválos stílusban kell érkezni. Elegáns és ünnepi az lehetsz, de idióta: az nem!

Alkalmazkodj a pár kéréséhez!

Ha azt látod a meghívón, hogy hippis esküvő, vagy laza esküvő, akkor ne húzz öltönyt. Inkább örülj, hogy nem kell majd feszengened. Ez a pár nagy napja és az ő (vagy a menyasszony) álmukban kell részt venned: ergo olyan stílusban kell készülnöd a magad ruhatárából, amilyet ők szeretnének. Természetesen, ésszerű keretek között.

Nincs szerelemszőnyeg-reptetés!

Muszáj ledöntenünk a sztereotípiát: a nők nem szeretik, ha egy férfi szőrös mellkasa a húsleves felett, vagy az arcukban virít. A laza nyakkendőt és a szépen begombolt inget viszont annál inkább. Mellesleg, nem is túl elegáns dolog az, ha pont az esküvőn veszed elő a maffiózó stílust egy majdnem derékig kigombolt felsőrésszel. Vagy, ha mégis, akkor maxold ki és húzz fel 3 fuxos aranyláncot Mercedes logóval és viselj kalapot, napszemüveget!

Legyél stílusos, de laza!

Egy sötétkék jó anyagból készült zakó, egy fehér inggel, élére vasalt nadrággal bőven elegendő. Meg is adod vele a tiszteletet, mégsem érzed azt, hogy éjfél után nem engedheted el magad. De bizonyos esküvőkön egy magas minőségű ing és egy szintén magas minőségű, elegáns nadrág szép órával, napszemüveggel és cipővel is kitűnő választás.

Használd a színeket!

Már régen lement az a divat, hogy minden egyes ünnepen fekete öltöny és fehér ing volt az elegáns viselet. Számtalan lehetőség van arra, hogy jólöltözöttnek lássanak. Ha a sötétebb árnyalatok híve vagy, akkor nyugodtan kísérletezz a sötétkékkel és az ahhoz passzoló világosabb árnyalatokkal, mint a fehér, a piros és a bézs. Ha a világosabbak kedvelője vagy, akkor az említett bézs, földszínek és például a sárga, vagy a fűzöld keverése. Pasztell színeket most hagyd meg a lányoknak. És olvass vissza a blogban: rengeteg tippünk volt már eddig is!

ESKÜVŐ: MIT ILLIK ÉS MIT NEM FÉRFIAKNAK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link