Három megoldás sportzakóra

Három megoldás sportzakóra

A sportzakót azért találták fel, hogy akkor is eleganciát és tekintélyt sugározz, amikor nem vagy olyan szituációban, ami megkívánna egy komolyabb öltönyt. A ruhadarab egy hidat képez a kényelem és a hivatalos megjelenés között, ami számtalan kaput fog megnyitni előtted.

A póló

Három megoldás sportzakóraTalán nem mindenki tudja, de a nők nagyon szeretik a szép sportzakót és a laza, kivágott pólót viselő férfiakat. A hatás maximalizálásához, pár jó minőségű, erős tartású sportzakót és egy-két jó pólót kell beszerezned, ami, ha a lehet ne csak fekete és szürke legyen. Próbálkozz egy sötétkék felsővel, amit fehér, V-kivágású pólóval, de barnával is viselhetsz. Vagy vegyél egy zöldet, amit fekete T-Shirt-tel hordsz majd.

A laza ing

Három megoldás sportzakóraHa inget szeretnél viselni a zakó alatt, akkor mindenképpen felejtsd el a nyakkendőt. A sportos felsőt túl szigoróvá tenné és ennek a szettnek a lényege a lazaság. Az ingedet, felül gombold ki és mindenképpen tűrd be a nadrágodba. Természetesen, ez a viselet megengedi a mintás ingek használatát is: ha így döntesz, csak arra kell figyelned, hogy a minta színe vissza köszönjön, vagy összhangban legyen a zakó árnyalatával.

Pulcsik

Három megoldás sportzakóraEgy sportos zakó alatt nyugodtan viselhetsz garbót és nyakban kivágott pulcsit is. Az előbbinél arra kell, hogy figyelj, hogy a magas nyakú ruhadarab anyaga, vékonyan kötött legyen, semmiképpen se fonott, vagy vastagon szőtt alapú. Ha a második megoldás mellett döntesz, akkor vegyél egy lazább inget is a pulcsi alá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link