NYERJ EGY

WELLNESS HÉTVÉGÉT

A HOTEL AURIS SZEGED HOTELBE

NYERJ EGY WELLNESS HÉTVÉGÉT!

JELÖLD BE A FACEBOOK POST ALATT HOGY KIVEL MENNÉL A WELLNESS HÉTVÉGÉRE!

NYERJ EGY WELLNESS HÉTVÉGÉT!

VÁSÁROLJ LEGALÁBB EGY TERMÉKET VALAMELYIK ÜZLETÜNKBEN, VAGY A WEBSHOPBAN!

NYERJ EGY WELLNESS HÉTVÉGÉT!

REGISZTRÁLJ A VÁSÁRLÁSKOR KAPOTT SZÁMLASZÁMMAL!

A SORSOLÁS RÉSZLETEI ÉS FELTÉTELEI

A SORSOLÁST AZ AKCIÓ VÉGE UTÁN 2 NAPPAL FOGJUK TARTANI (2019.03.02) SORSOLÁSI BIZOTSÁG JELENLÉTÉBEN. A SORSOLÁSON MINDEN OLYAN JÁTÉKOS RÉSZT VESZ AKI FENTI 3 FELTÉTELT TELJESÍTETTE. A SORSOLÁS EREDMÉNYÉT A KÖZZÉ TESSZÜK A FACEBOOK OLDALUNKON IS, VALAMINT A NYERTEST ÉRTESÍTJÜK TELEFONON ÉS E-MAILBEN IS.

INFORMÁCIÓ A SZÁLLODÁRÓL

Hotel Auris ⋆⋆⋆⋆

A Szegeden, a fogadalmi templomtól 500 méterre található Hotel Auris napozóterasszal körülvett, szezonális szabadtéri medencével várja vendégeit. A helyszínen parkoló áll rendelkezésre. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A szállásegységek a belső udvarra vagy az utcára néznek, néhányuk pedig a medencére néző erkéllyel, valamint síkképernyős kábeltévével is rendelkezik. A fürdőszobákban fürdőköpeny, ingyenes pipereszett és hajszárító is rendelkezésre áll.

A szállodában finn szauna szolgálja a kellemes kikapcsolódást. Gyereksarok is rendelkezésre áll.

A szálláshelyen svédasztalos reggelit szolgálnak fel, a bárban pedig italokat kínálnak. A recepció a nap 24 órájában nyitva tart.

A Dóm tér 6 perces sétára, az Új zsinagóga pedig 1 km-re helyezkedik el.

MIKOR ÉR VÉGET AZ AKCIÓ?

2019/02/28 19:00:00

EGY KIS ÍZELÍTŐ TERMÉKEINKBŐL

ÖLTÖNYÖK

INGEK

CIPŐK

✭✭✭✭✭ MIÉRT SZERETNEK NÁLUNK VÁSÁROLNI? ✭✭✭✭✭

“Szakmailag hozzáértō profi, udvarias, türelmes eladók. Óriási választék, öltönyökbōl, ingekbōl,cipōkbōl kiegészítōkbōl. A bōség zavara, fazon, anyag, szín, méretbōl. Kupon kedvezmény+ajándékok. Csak ajánlani tudom!” M. István

“Korrekt,kíváló anyaghasználattal dolgozó cég. A szállítási idő pedig nagyon gyors 1-2 nap. Bátran ajánlom a céget bárkinek akinek fontos a minőségi anyaghasználat,és a divatos és egyben komoly megjelenés.” B. Ádám (Budapest)

“A vörösmarty utcai üzletben vásároltuk meg a vőlegényem öltönyét. Maximálisan meg voltunk elégedve, végtelen kedvesek, segítőkészek voltak az ott dolgozók. Ha bármikor öltönyre lesz szükségünk biztos, hogy vissza megyünk hozzájuk!” O. Orsolya

HOL TUDOD IGÉNYBE VENNI A KEDVEZMÉNYT?