Pulcsit inggel? Azt nem csak a kockák viselik?

Nem, nem csak ők – de tény, hogy ők hordják a legtöbbet. Viszont itt nem azokra az emberekre kell gondolnod, akik naphosszat elő se jönnek a gép elől, ha mégis, akkor nagyon durván néznek ki. Ez ma már inkább a sikeres start upperek viselete, amit te is becsempészhetsz a hétköznapjaidba.

pulcsi-ing-3Először kezdj lassan ismerkedni a pulcsikkal és az ingekkel: indulj el a megfelelő színkombinációk megtalálásának útján. Első körben mehetnek a visszafogott árnyalatok, például a törtfehér és a világos szürke, amit egymáson viselsz egy laza öltöny alatt. Aztán elkezdheted kibontani a szárnyaidat a természetes színek felé: khaki zöld és bézs, galambszürke öltönnyel.
pulcsi-ing-4

Ha már egyre komfortosabban kezded érezni magad, akkor elkezdhetsz merészebb árnyalatokkal is kísérletezni. Ilyen a bordó pulcsi fehér inggel, fekete öltönnyel, vagy a sötétkék és a csau barna kombinációi. Meglátod majd, ahogy elkezded szabadra engedni a fantáziádat, egyre több ember fordul majd utánad.

Amikor ott tartasz, hogy minden reggel azon morfondírozol, vajon melyik pulcsidat veszed majd fel, melyik inged felé, akkor indulj el egy következő körre az üzletbe, ahol már nem csak a klasszikus vonalakat részesíted előnyben, hanem elmész a merészebb anyagok, például egy kockás öltöny vagy nadrág felé.

pulcsi-ing2Ezen a szinten már igazi fun vagy, aki áprilisig le sem tesz majd az oly sokat emlegetett kombinációról. Már nem csak az iroda a fő terep, hanem a szabadidő is: elkezdsz farmerhez is inget és szvettert párosítani…


 


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..