4 tavaszi trend életre finomítva

4 tavaszi trend életre finomítva

Írtunk már arról, milyen ijesztő dolgokat mutattak be a couture kifutókon, de azt elfelejtettük megemlíteni, hogy ahogy az egész divatvilág, úgy az utca embere is ebből szed fel dolgokat – végső soron. Persze, vannak túlkapások, de vannak olyan elemek, amik kifejezetten jól jöhetnek.

4 tavaszi trend életre finomítva

A kirándulós stílus

Oké, amit a kifutón látunk, az messze meghaladja az ingerküszöböt, de ez nem jelenti azt, hogy néhány elemet nem lehet elcsenni belőle. Például egy hátizsákot – ami az utóbbi két évben hihetetlen átalakuláson esett át és lassan menőbb, mint egy szimpla aktatáska. Találsz belőle sportosat és designerek által alaposan átgondolt darabot is – amit nyugodtan viselhetsz egy jobb minőségű laza inggel.

4 tavaszi trend életre finomítva

Extra széles vállak

A kelleténél szélesebb váll, amit válltöméssel oldanak meg két típusnak áll a legjobban: a nagyon vékony férfiaknak és a kisebb, de nem látványos súlyfelesleggel rendelkező embereknek. Az előbbinek sokkal erőteljesebb, férfiasabb kinézetet kölcsönöz, míg a másik típust optikailag karcsúbbá teszi. Ha szeretnéd beemelni ezt a jótékony kis darabot a ruhatáradba, akkor igyekezz olyan öltönyt vagy zakót választani, ami csak kicsit szélesebb a válladnál: így érvényesül minden jótékony hatás, mégsem tűnsz majd nevetségesnek.

4 tavaszi trend életre finomítva

Kötelek

Az idei évben a tervezők egy picit túl lőttek a célon és a hajóknál használatos köteleket nagyjából mindenhova felaggatták. Persze, nem kell annyira messzire menni, hogy a pulcsidon egy darab kötél vezessen körbe, de találhatsz olyan kiegészítőket, melyek ennél sokkal finomabban utalnak a nyárra és a tengerész stílusra. Például egy pici karkötő.

4 tavaszi trend életre finomítva

Esőkabát

Ugyan idén nem egy élénk színű darabot láttunk végig lejteni a kifutón, melynek láttán leginkább egy horrorfilm jut az eszünkbe – nem baj, hogy visszahozták a praktikus kis ruhát. Az esőkabát, amellett, hogy megvéd a szitáló vihartól még egy kis titokzatosságot, sejtelmességet is von köréd, amit rengeteg nő kedvel. Ezért egy záporokat ígérő napon semmiképp se cseréld le a puszta ernyőre. Csak vegyél egy olyat, ami inkább egy ballonkabátra hasonlít, mint egy áttetsző, színes izére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link