A legstílusosabb üzletemberek és politikusok

A legstílusosabb üzletemberek és politikusok

A pénzzel és a sikerrel nem mindig jár együtt a jó ízlés, sőt néha a jó ízlésű stylist sem. Egy vezető politikusnak vagy üzletembernek, nem elég csak annyit tudnia a férfi ruhákról, hogy néha illik öltönyt venni, ennél sokkal bonyolultabb dologról van szó. Az alábbi négy ember egyenesen brand-ként tekint magára és az öltözködésére is.

Satya Nadella- MicrosoftA legstílusosabb üzletemberek és politikusok

A Microsoft CEO-ja egyszerűen kifogástalanul öltözködik és viselkedik akárhol jelenik is meg. Legyen szó egy világszinten fontos prezentációról, egy meetingről, vagy akár egy sporteseményről, Satya pontosan eltalálja, hogy mit kell felvennie. A magas beosztású üzletember öltözködésének egyik legjobb pontja a természetes kisugárzása, mellyel azt közvetíti a többiek felé, hogy éppolyan jól tudja érezni magát egy feszes öltönyben, mint egy laza melegítőben.

Justin Trudeau – Kanada miniszterelnökeA legstílusosabb üzletemberek és politikusok

A kanadai miniszterelnök nem csak a jónak mondható politikája miatt kedvelt alak a kanadai közéletben, hanem a stílusa miatt is – olyannyira, hogy még külön hajviseletet is elneveztek róla. Justin stílustörténetének egyik legizgalmasabb csavarja, hogy a szetteket megálmodó tanácsadója nem más, mint édesapja egykori politikai riválisának nevelt lánya, Jessica Mulroney. A stylistot egyik nap kétségbeesetten hívta fel a miniszterelnök felesége, hogy nincs mit felvennie egy fontos eseményre és Jessica azonnal a segítségére sietett – majd szépen stílusikont csinált az egész családból.

Enrique Pena Niento – Mexikó elnökeA legstílusosabb üzletemberek és politikusok

Mexikó elnöke a klasszikus elegancia híve, akivel nem lehet csak úgy packázni, főleg a Twitteren – mert válaszolni is fog. Enrice politikus családba született, így hamar megtanulta, milyen protokoll szerint illik öltözködni, ha fontos eseményre hivatalos az ember. A rendszersen sportoló férfi emellett annyira hozzá szokott az öltönyhöz, hogy elképzelhető, még a felesége mellé sem fekszik le egy jól vasalt felső és tökéletesen belőtt frizura nélkül.

Stephan Winkleman – LamborghiniA legstílusosabb üzletemberek és politikusok

A világ egyik legdrágább autómárkájának CEO-jaként nem nézhet ki rosszul az ember – a luxusiparban egyébként sem nézik túl jó szemmel a kontrasztot. Stephan-t számtalan magazin sorolta már a legszexibb üzletemberek közé, amit a lazán elegáns stílusa mellett a testi adottságainak is köszönhet: gyakorlatilag modellalkata van és kifejezetten vonzó arca.  Vele bármelyik nő szívesen beülne egy igazi kabrióba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link