Karcsúsító tippek kezdődő pókhasra

Karcsúsító tippek kezdődő pókhasra

Tél végén gyakori probléma, hogy hatalmas pofonként ér a próbafülke tükréből visszanéző kép, ami hűen bizonyítja, hogy bizony kemény volt a hideg időszak. A probléma könnyen orvosolható egy fitnesz bérlettel, de addig se kell aggódni, amíg el nem kezdenek lefele olvadni a kilók.

 

Karcsúsító tippek kezdődő pókhasra

forrás: pinterest

Hosszú, egyenes vonalak

A nők már réges-régen rájöttek erre a pici és szinte mindig bevethető kis trükkre, melynek lényege, hogy a tekintetet a hosszanti vonalak közé ’’szorított’’ részre igyekeznek terelni, figyelmen kívül hagyva a ’’fölösleges’’ részeket.  Ha szeretnél egy picit magasabbnak és vékonyabbnak tűnni, akkor a legegyszerűbb, ha függőlegesen csíkozott inget viselsz. Eggyel fejlettebb és merészebb megoldás az, ha két semleges szín (egy fehér ing és egy szürke nadrág) felé felveszel egy színes nadrágtartót és egy ugyanolyan színű övet. Az emberek a nadrágtartó és az öv közötti részt fogják figyelni és tudomást sem vesznek arról a kisebb pókhasról, ami később úgyis eltűnik majd.

Karcsúsító tippek kezdődő pókhasra

forrás: pinterest


Mellény

Amíg nem olyan nagy a baj – mindössze 3-4 kilóról van szó – addig nyugodtan feldobhatod a hétköznapi szettedet egy remekbe szabott, árnyalatában passzoló mellénnyel. A tökéletes hatás eléréshez a színekkel is játszanod kell majd: egy mogyoróbarna öltönyhöz vegyél eggyel sötétebb – például bordó- mellényt, amihez egy szürke vagy fehér inget viselsz. Ha nem vagy ennyire merész, akkor a szürke és öltöny mellé fekete mellényt és fekete nadrágot viselj. A színek játéka és a ruhadarab karcsúsító mivolta elvonja a figyelmet a hastájékról és csak egy fess férfit lehet majd észre venni a pocakos úr helyett.

Karcsúsító tippek kezdődő pókhasra

forrás: pinterest

Laza pólók, garbók

Ha nem kell feltétlenül öltönybe menned minden nap dolgozni, akkor bevetheted azt a trükköt is, melynek kiemelt szereplői a laza póló és a sportzakó. Egy bővebb, de egyenesen szabott, laza, fekete póló, vagy garbó,  egy ugyanolyan színű nadrág és egy különböző árnyalatú sportzakó csodákat képes művelni az alakoddal. Arra ügyelj, hogy a pólót kitűrve hord és pontosan ugyanolyan árnyalatú legyen, mint a nadrágod. Ennek a trükknek a lényege ugyanaz, mint az elsőnek, hogy a zakó eltérő színe egy teljesen új alakot fog rajzolni a semleges háttér előtt, ezáltal magasabbnak karcsúbbnak tűnsz majd.   

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link