Díszzsebkendőnk

Díszzsebkendőnk

A díszzsebkendő a stílusosan öltözködő férfi biztos ismertetőjele. Egyesek nélkülözhetetlennek tartják, és szinte soha nem hiányozhat a férfi zakójának felső zsebéből. A zakózsebbe hajtogatott vagy lazán beletűrt selyem vagy len darab a magabiztosság és stílusosság biztos jele, és egyben a férfiruhatár -a nyakkendő melletti- másik olyan darabja amelynek semmilyen praktikus funkciója nincs. Éppen ez teszi nélkülözhetetlenné és stílusossá.

Zsebkendőnket viselhetjük nyakkendővel vagy anélkül is, nem csak inges megjelenésekhez, hanem pólókhoz és pulóverekhez is egyaránt. Örök klasszikus a fehér, ezt szinte minden öltözethez jól lehet kombinálni, csak abban az esetben nem amikor sötét színű az ingünk, ilyenkor a sötét, az ing színéhez igazodó zsebkendő a nyerő választás. A zsebkendő a személyiség tükre, a visszafogottabbak az egyszínűeket, a bátrabbak a mintás és élénk darabokat viselik előszeretettel, ezzel is kifejezik az ízlésüket és a hangulatukat.

Arra érdemes figyelnünk, hogy a zsebkendőnk soha ne legyen azonos a nyakkendőnk anyagával, színvilága és mintázata lehet hasonló, de ugyanazt a mintát viselni stílustalan megoldás. A zakózsebbe hajtogatott visszafogott eleganciát, a belegyűrt és hanyagul széttárt száras pedig bohém életérzést sugall, viselése az egyéniségünkhöz kell, hogy igazodjon. A zsebkendő lényege a ruha kiegészítése és annak személyessé tétele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link