Díszzsebkendőnk

A díszzsebkendő a stílusosan öltözködő férfi biztos ismertetőjele. Egyesek nélkülözhetetlennek tartják, és szinte soha nem hiányozhat a férfi zakójának felső zsebéből. A zakózsebbe hajtogatott vagy lazán beletűrt selyem vagy len darab a magabiztosság és stílusosság biztos jele, és egyben a férfiruhatár -a nyakkendő melletti- másik olyan darabja amelynek semmilyen praktikus funkciója nincs. Éppen ez teszi nélkülözhetetlenné és stílusossá.

Zsebkendőnket viselhetjük nyakkendővel vagy anélkül is, nem csak inges megjelenésekhez, hanem pólókhoz és pulóverekhez is egyaránt. Örök klasszikus a fehér, ezt szinte minden öltözethez jól lehet kombinálni, csak abban az esetben nem amikor sötét színű az ingünk, ilyenkor a sötét, az ing színéhez igazodó zsebkendő a nyerő választás. A zsebkendő a személyiség tükre, a visszafogottabbak az egyszínűeket, a bátrabbak a mintás és élénk darabokat viselik előszeretettel, ezzel is kifejezik az ízlésüket és a hangulatukat.

Arra érdemes figyelnünk, hogy a zsebkendőnk soha ne legyen azonos a nyakkendőnk anyagával, színvilága és mintázata lehet hasonló, de ugyanazt a mintát viselni stílustalan megoldás. A zakózsebbe hajtogatott visszafogott eleganciát, a belegyűrt és hanyagul széttárt száras pedig bohém életérzést sugall, viselése az egyéniségünkhöz kell, hogy igazodjon. A zsebkendő lényege a ruha kiegészítése és annak személyessé tétele.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..