Miért cseréljük le régi divatjamúlt öltönyeinket? 7 tuti biztos érvelés!

Az öltöny jellemzően férfiak által viselt öltözet, mely elegáns kinézetet biztosít a hét minden napján! Különbséget teszünk a sportos és a klasszikus öltönyök között, attól függően, hogy milyen alkalomból viselik, legyen szó szabadidős, utcai, üzleti vagy esküvői öltönyről.
Íme, pár tuti biztos tipp, hogy miért is cseréjük le régi ütött kopott öltönyünket:

  • A legújabb divattal haladni kell! Ha a szekrényünkben összetalálkoznánk régi, kopott, már-már divatjamúlt öltönyeinkkel ideje lecserélni, mert a végén még összesúgnak a hátunk mögött.
  • Mi az a slim fit?  Biztosan találkoztunk már ezzel a kifejezéssel, ez azt jelenti hogy karcsúsított olasz fazonú öltöny vagy zakó! Ez nem azt jelenti, hogy csak a vékony emberek tudják viselni, hanem, hogy modern divatos szabása van.
  • A hagyományos öltönyök ideje lejárt! Átveszik az uralmat a karcsúsított öltönyök, zakók, ingek és nadrágok! Persze ízléses kereteken belül.
  • A legújabb divat behozta hazánkba is a színes viseletet többek között a szilvakéket, berlini kéket és az acél szürkét stb.
  • Rengeteg öltöny és zakó közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, találkozhatunk; egysoros illetve kétsoros, egy vagy kétslicces öltönyökkel és zakókkal!
  • A hagyományőrzők is megtalálják szívük választottját a Bocskai-öltönyt teljesen fekete, illetve fekete alapon arany hímzéssel is!
  • Kinőtted? Leesik rólad? Nem vagy konfekció méret? Nagyon ritka az olyan ember, akin mindenhol tökéletes áll egy öltöny. Jobb helyeken lehetőség van rá, hogy pontosan rád méretezzék az általad kiválasztott ruhadarabot!

Vásárlóink között tudhatunk több neves média személyiséget, politikust és zenészt akik már régóta nem a hagyományos öltönyt választják.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..