Pre-fall legmenőbb előrejelzések

Hamarosan megkezdődik az ősz és már alig várjuk, hogy megtudjuk, mik lesznek az idei hűvös hónapok kedvenc darabjai, meghatározó irányvonalai. Az általában a nyárból őszbe hajló időjáráshoz tervezett kollekciókban már végig lejtettek a GUCCI és Valentino kifutóján, ahol számos érdekes dolgot is észrevehettünk. Elite Fashion Prefall 3 minta

Jó kisfiú

Ha láttad a Holt költők társaságát, akkor nagyjából nem kell megmagyarázni, honnan is merítettek ihletet azon tervezők, akik az iskolás fiú eleganciáját csempészték a 2017 végi viseleteik közé. Ez a stílus először a hipsterek közt kezdett hódítani, de ma már a magasabb életszínvonalat kedvelő fiatal férfiak közt is egyre népszerűbb. Persze, itt sem árt, ha az esetenként túl kötött stílust meg tudod bolondítani mondjuk egy pólóval.

Elite Fashion Prefall 1. hetvenes

Hetvenes évek

Ugye megvan a csuka bajusz és a hosszanti csíkok? Ne ijedj meg, a csukák szerencsére nem tervezik a nagy visszatérést, de a hetvenes és nyolcvanas évekre emlékeztető színes csíkok annál inkább. A legfőképpen pulcsikon és bomber dzsekiken megtalálható hosszanti vonalak most olyannyira menők lesznek, hogy nem csak a sportüzletek polcain találkozhatsz majd velük, hanem a highclass brandek shopjaiban is szembe jönnek majd.

Elite Fashion Prefall 4 minta

Minták

A színes kitűzők és ruhára vasalható matricák nagyjából két éve szöktek be a női divatba, ahol leginkább farmereken, dzsekiken és táskákon tűntek fel. Idén ősz elején a férfi ruhákat is megtámadják és felkerülnek olyan darabokra, mint a pulcsik, a zakók és az amúgy elegánsabb nadrágok.

Elite Fashion Prefall 8 skótkocka

Skót kocka

A skót kocka minta időként újra visszatér a divatba, hol az időtlen eleganciát, hol a lázadást (kellemetlen 2000-es évek) testesíti meg. Idén szerencsére az elegancia nyer és a főleg zöld, türkiz, khaki, valamint kék színű hálók újra megjelennek a kabátokon, zakókon és nadrágokon is. Természetesen ennek is létezik nyomott és eredeti formája, melyek között leginkább az anyag minősége a különbség : az eredeti skót kockás kabát általában gyapjú szövetből készül, ami nem csak kellemesen meleg, de még bőrbarát is.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..