Stílustippek vékony férfiaknak

Vannak férfiak, akik számára a slim fit valódi slim fit-et jelent: mert nagyon vékonyak. Annak ellenére, hogy nők milliói szeretnék magukénak tudni a gént, ami felelős a tartós karcsúságért, a férfiak általában nem repesnek az örömtől. Vannak azonban olyan dolgok, amik kifejezetten csak neki állnak jól…

Elite Fashion - július - vékony -csíkok

Oversize kabátok, dzsekik

Egy remekbe szabott, érdekes design elemekkel ellátott oversize zakó senkinek sem áll jobban, mint egy igazán vékony férfinak. Nem csak szexi és egyedi, hanem még a vállaid szélességét is növeli egy válltöméssel ellátott darab. Ha alacsonyabb vagy, akkor a derékban karcsúsított fazont válaszd, míg ha magasabb, akkor azt, ami egy picit még lóg is rajtad. Pont úgy fogsz festeni, mint egy francia filmben. 

Bő szabású felsők

Óriási tévedés, hogy a bő szabás a húsosabb emberek viselete: legjobban annak áll, aki egy vékony testformát tud párosítani hozzá. A hazai designerek laza felsői közül bármit választhatsz, ami a csípő vonal alatt végződik. Ez a hossz ugyanis szélesti az előbb említett tájékot, amit nyugodtan megengedhetsz magadnak. 

Csíkok

Amíg a zömökebb férfiak első számú segítői hosszanti csíkok, addig a vékony férfiaknak a vízszintes vonalak állnak a legjobban. Ezek a csíkok optikailag szélesítik a felső testet és ha megfelelő hosszban végződnek – pont a csípő vonala, vagy annál lejjebb – akkor az alsó testfelet is. Ha az előbb említett hatást akarod kimaxolni, akkor a vékony csíkokkal próbálkozz, ha csak picit szeretnél módosítani, a vastagabbat válaszd. 

Elite Fashion - július - vékony - oversize

Rétegezett öltözködés

Ha szeretsz játszani az öltözködéseddel, akkor egészen nyugodtan kiélheted magad akár két felsőrész rétegezésével is. Jó ötlet lehet nyár este egy trikó és afelé felkapott laza, szétszakadt hatású pulcsi, amit hosszú farmerrel, vagy akár térd közepéig érő nadrággal párosítasz.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..