2022-ES NYÁRI DIVAT AZ IRODÁBAN, MIT VISELJENEK A FÉRFIAK!

2022-ES NYÁRI DIVAT AZ IRODÁBAN, MIT VISELJENEK A FÉRFIAK!

Érkezik a nyári hőség, a 30 fokos hőmérséklet, amely hamar megizzaszt minket nemcsak a szabadban, hanem az irodában is, hacsak nem úszómesterként dolgozunk. Sok cégnél nem írnak elő dress code-ot, és habozás nélkül be lehet menni dolgozni pólóban, rövidnadrágban és szandálban, de még mindig vannak olyan területek, például a bankszektor, ahol még a nyár közepén is szükséges a megfelelően elegáns öltözet. Hogyan tudjuk ezeket a napokat túlélni, mit viseljünk ahhoz, hogy ne érezzük úgy, mintha ránk sülne az öltöny. Megmutatjuk, mit igen és mit ne viselj semmi esetre ezeken a forró nyári napokon. 

Viselj könnyed anyagból sportzakót!

A lenvászon egy sokoldalú, természetes anyag, amely könnyű és szellős jellegének köszönhetően különösen alkalmas nyári megjelenéshez. A lenszálak feldolgozása adja a szövet enyhén rusztikus és strukturált jellemzőit. A lenvászon anyagnak van egy hátránya: könnyen gyűrődhet. Véleményünk szerint ez a könnyedségből fakad, ami az anyag varázsát magyarázza.

A lenvászon az elegáns üzleti divat klasszikusa a meleg napokon. Lezser öltönyeink, amelyek világos, könnyed szövetből készültek bármilyen nyári alkalomra megfelelőek. A nyárias két- és három részes öltönyöket is a gallér alatti minőségi filc bélés jellemzi. Könnyed öltönyeink, sportzakóink különböző szabásúak, választhatunk slim fit, fit vagy klasszikus szabású öltönyt. Nálunk minden úriember megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A forró hosszú napokon is nagy divat a kockás mintával ellátott sportzakó, sportnyelven szólva továbbra is lenyűgöző csúcsformában van ez a ruhadarab.

  • 9990 Ft
    Kosárba teszem

Nyáron kerüld a könnyen vasalható ingeket!

Amennyiben munkahelyeden kötelező az ing viselete, akkor részesítsd előnyben a nyárias anyagokat. Ing vásárlásakor sok esetben olyan anyagú inget választunk, amely könnyen vasalható. De ezeket az ingeket inkább a hidegebb napokon viseld. Ne félj hát a vasaló után nyúlni, mert minél gyűrődésre hajlamosabb a szövet, amiből inged készült, annál szellősebb. 

Ha a póló viselése megengedett a cégednél, ahol dolgozol, akkor nyert ügyed van! A nyári melegben nemcsak, hogy jobban, sportosabban fogsz kinézni, de ritkábban is lesz meleged. Az nem igaz, hogy egy tetszetős póló sportzakóval nem lehet elegáns. Arra viszont érdemes ügyelned, hogy nyomatok, szlogenek, feliratok ne legyenek a pólódon. A V-nyakú pólóing is inkább a hétvégi sörkertbe való.

Kombináld bátran a színeket!

Idén válaszd a föld színek és a kék minden árnyalatának kombinációját, hogy divatos megjelenésed garantált legyen. Kéket a barnával kombináljam? Igen, gondolom, azért csodálkozol rajta, mert mindkettő szín klasszikus alapszín, ami a férfi gardróbot illeti. De hidd el nekünk, hogy a klasszikus lehet modern is. Ismered a 2Cellos zenei duót? Egy vagyis kettő klasszikus hangszeren – csellón valami fantasztikus modern zenét játszanak. De térjünk vissza az öltözködéshez. Vannak színkombinációk, amelyek soha nem veszítik el szuggesztív hatásukat. Nem csoda, hogy a divattervezők mindig visszatérnek hozzá.

A meleg tavaszi és nyári napokon egy világosabb színű lezser nadrág fantasztikusan néz ki egy sötétebb színű lenvászon anyagból készült inggel. Amikor pedig kicsit hűvösebbé fordul az idő, kapj magadra egy sportzakót.

2022-ES NYÁRI DIVAT AZ IRODÁBAN, MIT VISELJENEK A FÉRFIAK!

Válaszd az OLYMP Level 5 ingeket

Az elitedivat.hu webáruház az OLYMP ingek széles választékát kínálja, nálunk megtalálod az elegáns egyszínű vagy a lezserebb mintás ingedet is, és természetesen mindezt különböző szabásformában. A formatartó OLYMP üzleti ing, amely tiszta pamutból készül, garantálja a tetszetős megjelenést az irodában és azon kívül is, például egy esti üzleti vacsoránál vagy egy munka utáni partin. A nyári gardróbod kötelező eleme a fiatalos OLYMP Level 5 termékcsalád, amely kifejezetten a karcsú és divattudatos férfiak számára lett kitalálva. Válaszd ki testhezálló divatos inged üzletünkben vagy webáruházunkban, hogy stílusos, magabiztos megjelenésed garantált legyen. 

  • Akciós!
    Original price was: 8990 Ft.Current price is: 6990 Ft.
    Opciók választása
  • Akciós!
    Original price was: 8990 Ft.Current price is: 6990 Ft.
    Opciók választása
  • Akciós!
    Original price was: 8990 Ft.Current price is: 6990 Ft.
    Opciók választása

A nyári szezonra érdemes beszerezni bő nyakú inget kék, bézs, fehér és szürke színben, és úgy kombináld őket, hogy nadrágod mindig más színű legyen. Ha az irodában az öltözködési szabályok miatt hosszú inget kell viselned, akkor ebédszünetben bátran tűrd fel az ingujját, és engedj be felkarodon keresztül egy kis friss levegőt. Csak arra ügyelj, hogy ne felejtsd el visszatűrni, ha visszatérsz az irodába, mert a főnököd zabos lesz. Mert, ha egyszer feltűrjük, az ingujjak könnyen fent maradnak. Ne aggódj a gyűrődések miatt, amik ilyenkor keletkeznek ingeden, mert a fontos megbeszélés előtt csak magadra kapod a fiatalos sportzakód.

Az irodában nincs helye a napszemüvegnek

Nyáron elengedhetetlen a férfias napszemüveg viselete. Nem számít, milyen meleg van nyáron, ha süt a nap, kötelező a napszemüveg. Egyre szeretnénk megkérni, ha már nincs szükséged a szemüvegre, akkor ne told a homlokodra, vagy a fejed búbjára, hanem tedd a napszemüveged a tokjába. Nincs is annál illúzió rombolóbb, mint a homlokra tolt napszemüveg. Ez olyan divatbaki, mint az öltönyhöz a fehér teniszzokni viselete. Akkor azt tisztáztuk, hogy a napszemüvegnek és a vicces szalmakalapnak nincs helye az irodában. Hacsak nem egy filmforgatással foglalkozó cégnél dolgozol.

Régen volt egy örök szabály, ha a főnök levette az öltöny zakóját, akkor a kollégák is követhették példáját. Ha ma olyan zakót vagy öltönyt viselsz, amiben megsülsz, az a te hibád. Nyáron szabadulj meg az összes gyapjúból vagy gyapjúban gazdag öltönytől, zakótól és ruházz be egy pár pamutból vagy lenvászonból készült öltönybe, zakóba. Ez megakadályozza, hogy már délelőtt tízkor másodszor cserélj inget, és a nap végére kellemetlen szagok terjengjenek körülötted. Amennyiben a légies lenvászon zakót is túlságosan melegnek érzed, vesd le nyugodtan, ha nem vagy közvetlen kapcsolatban az ügyfelekkel. Egy dologra szeretnénk felhívni a figyelmed, ha leveszed a zakód, ne tedd a szék támlájára, mert nagyon gyűrött lesz.

Mi legyen a farmer nadrágommal?

2022-ES NYÁRI DIVAT AZ IRODÁBAN, MIT VISELJENEK A FÉRFIAK!

Mivel a farmer nem tartozik a legkönnyebb nadrág szövetek közé, ezért javasoljuk, hogy a nyári nagy melegben kerüld viselését. Akárcsak a farmer rövidnadrágot. Semmi keresnivalója nincs az irodában. Ha ragaszkodsz az anyaghoz, akkor viselj vékony farmer anyagból készült nadrágot. Viselésekor ügyelj arra, hogy farmerod egyszínű legyen, főleg, ha elegánsnak kell lenned. A szakadt és a kőmosott farmerek rombolják az összképet és még az irodai megjelenéshez is tilos felvenned. Ha ilyet viselsz nem leszel lázadó vagy menő, munkatársaidat legfeljebb elkényeztetett filmsztárra vagy milliomosra fogja emlékeztetni kinézeted. 

SZERETNÉL NAPRA KÉSZ MARADNI?

* kötelező mező

Kérlek jelöld be, hogy milyen eseteben veheti fel veled a kapcsolatot a Ralph Redford Co. Kft.:

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található leiratkozás gombbal. Adatvédelmi tájékoztatókat megtalálod a weboldalunkon.

Marketing platformunkként a Mailchimp szolgáltatást használjuk. A feliratkozás gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait feldolgozás céljából továbbítjuk a Mailchimp-hez. Tudjon meg többet a Mailchimp adatvédelmi gyakorlatáról itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link