5 tipp, amitől a főnököd tuti irigykedni fog rád!

5 tipp, amitől a főnököd tuti irigykedni fog rád!

Ki ne vágyna a főnöke irigylő tekintetére, hogy elismerő pillantások között kelljen a munkahelyén dolgoznia? Csak egyszer látnánk azt a bizonyos „na ez aztán igen!” pillantást! A következő tippek segítségével lépésről-lépésre kerülhetsz közelebb ehhez!

  1. Légy mindig kipihent!

Ahhoz, hogy jól teljesíts és ne csak a bőröd nézzen ki jól, de még az izomzatod is, ami feszül majd az öltönyöd alatt, szükség van az elegendő alvásra! Ez legalább 8 óra és pihentető formában, lehetőleg hűvös, sötét szobában. Hidd el, a főnöknek erre nem igazán van lehetősége. Azért ne kérdezd meg tőle, hogy azzal a bőrönddel a szeme alatt hová szeretne utazni és mennyi időre, de már ezt az apróságot is irigykedve fogja nézni, hogy te nem nyúlsz az energiaital vagy kávé utána olyan sűrűn, mint ő.

  1. Figyelj oda a megjelenésedre!

Akinek jó a megjelenése, az már plusz ponttal indul, ezért figyelj oda, hogy mindig tiszta, egyéniségednek és alkalomnak megfelelő ruházatban jelenj meg a munkahelyeden. Minden bizonnyal van egy előírás, de annak tudatában építheted fel munkahelyi szettjeidet. Legyen mind a négy évszakra több, egymással jól variálható ruhadarabod és összeállításod. Nem csak a titkárnőnek fog tetszeni, a főnököd is hamarabb meg fog jegyezni, hogy te voltál az, a jól kinéző! Ez alól egyébként nem kivétel a rendezett arcszőrzet és körmök sem!

  1. Kövesd a trendeket!

Természetesen a munkahelyi előírások keretei között, ahogy fent is említettem. Néha egy-egy újítás nem árt, feldobja a mindennapjaidat és fel is figyelnek majd rád. Ezek esetében is fontos a kombinálhatóság. Szerencsére nálunk szinte minden ruhadarab kivétel nélkül illik a többihez.
Sajnos azok az emberek, akik a hét 5 napján, minimum 8 órában össze vannak zárva, megszokják egymás ruházatát. Variáld a ruhadarabokat és fel fogják kapni a fejüket a kollégák és a főnök is, hisz az új ruhás emberekre mindenki felkapja a fejét a munkahelyén. Ezt egyébként megteheted a hajaddal, arcszőrzeteddel is, a kiegészítők is kiváltják ezt a hatást.

  1. Légy pontos és precíz munkaerő!

Ha a főnököd látja, hogy energiát fektetsz a munkádba, ambiciózus vagy, fejlődsz, pontos és precíz vagy, meg fog jegyezni magának és elismerésben lehet részed. Hidd el, ő is szeretne ennyire motivált és jó lenni, de főnöknek lenni nem ilyen egyszerű, mert minden bizonnyal míg te hazamész a munkaidő végén, ő haza is visz a munkából és egyfolytában ezzel van elfoglalva!

  1. Ha kéri, segíts neki!

Bizony, ezek után már simán megtörténhet, hogy tőled kér majd tanácsot a főnököd, hogy mit csinálsz, mit eszel, mennyit és hogy alszol, mert szeretne úgy kinézni, ahogy te! Önzetlenségből is jelesre vizsgázhatsz, ha ajánlod neki kedvenc öltönyházad, hisz már egy új öltöny is hatalmas csodákra képes!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link