A TITOK: Amiről nem beszélnek a legnagyobb csajozók!

A TITOK: Amiről nem beszélnek a legnagyobb csajozók!

Emlékszel az Így jártam anyátokkal sorozatban mindig csajozó Barney-ra? Ő minden lányt megkapott, még fogadásból is és szinte minden baráti körben akad egy ilyen karakterű férfi, aki a kinézetével hódít, irigyled is érte, még akkor is, ha nem mondod ki. Ő amint belép egy helyiségbe, a nők szeme rátapad, egyenesen keresik a társaságát és a későbbiekben ő csak úgy aratja a babérokat az este folyamán. A titkát azonban sose tudod, számára magától értetődő, te eközben valamilyen turpisságára vagy a génekre gondolsz, megkérdezni már annyira nem akarod, ezért mi most eláruljuk, egyetlen fegyvere van: divatos! Napjainkban pedig előnyös dolog követni a divatot, az aktuális trendeket, férfiként is, nincs benne semmi rossz dolog, igényességre vall, ami mindenki top 5 tulajdonsága között ott szerepel és imponál a nőknek.

Ha ismerkedni akarsz, főleg meghódítani egy nőt, nem mindegy mit viselsz, a nőknek fontos, hogyan néz ki az a férfi, mit üzen magáról, milyennek látják mások, akivel a későbbiekben időt fognak eltölteni és szeretné jól érezni magát. Alig pár másodperc alatt döntenek arról, hogy mik a terveik veled, és első benyomást csupán egyetlen alkalommal tehetsz, ekkor kell a maximumot kihozni magadból. Nem hiába készülnek a hölgyek órákat, sminkelnek, többször is ruhát cserélnek, hisz el akarnak kápráztatni téged, meg akarják mutatni, hogy érted képesek erre. Ha pedig te is divatosan, jó kinézettel jelensz meg, azt üzeni: megtiszteled őt, igyekszel az ő kedvére tenni, tetszeni akarsz neki, felé irányul a figyelmed. Erre vágyik minden nő, így találkoznak igényeink, hisz szeretnéd, ha tudná, érdeklődsz iránta, ő pedig neked akar tetszeni, létrejön a visszacsatolás és máris sok-sok piros pontot bezsebelhetsz, pedig még csak meglátott téged, a találkozó során innen általában csak felfelé vezet az út! Ez sosem megy ki a divatból, ahogy bizonyos ruhadarabok sem, ezért nyugodtan nyúlj minőségi ruhadarabokért, amik téged tükröznek és önmagad lehetsz bennük.

Viselj sportzakót és pamutnadrágot! Tökéletes kombináció akár sétához, amikor ha úgy gondolod, lazán válladra dobhatod, ha hűvös van, a hölgy vállára is terítheted, amiért igen hálás lesz és lovagiasságodról tehetsz tanúságot, akár vacsorához vagy különböző eseményekhez. Kiváló arányban keveredik benne a csipetnyi elegancia és a sportos lazaság, ezzel nem lehet mellélőni, amellett, hogy nem leszel túlöltözve, ráadásul ápol és eltakar, mégis feszengés nélkül érezheted magadat magabiztosnak és férfiasnak. Ez pedig hamar fel is tűnik a nőknek, akik tudat alatt keresik a megbízható és vezető egyéniségű férfiakat, az öltönyt/zakót általában a komolyabb, jól kereső, magasabb beosztású hivatásokkal szokás társítani, ebből adódóan bizalmat is sugároz, akarva-akaratlanul bíznak egy öltönyt viselő férfiban és komoly szándékúnak gondolják. Így már az első beszélgetés előtt kialakul egy pozitív kép rólad és nincs olyan nő a világon, akinek a fantáziáját ne mozgatná meg egy zakót viselő férfi. Mindez tettekre sarkallja őket. Ezek után ne lepődj meg, ha a fent említett kombinációban való megjelenésed estéjén merész tekinteteket, esetleg odalépő hölgyeket tapasztalsz magad körül, bizony, divatos kinézeted vonzza őket oda, ahonnan már rajtad múlik, hogy milyen irányba halad tovább a dolog!

Sőt, ezek után ki mondta, hogy csak friss hódításhoz érdemes divatosan öltözködni? Ez persze nem igaz. Azok is bátran bevethetik ezeket a trükköket, akik már hosszú ideje élnek kapcsolatban vagy már házasságban, a kedveskedés, a figyelem mindig kell egy kapcsolatba. Meg is lepheted kedvesed, a hatás nem fog elmaradni, újra és újra elnyerheted szívét, megerősítve őt: jól döntött!

Egy kis inspiráció: https://elitedivat.hu/az-osz-mosolya-tancol/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link