A KARCSÚSÍTOTT ÖLTÖNY, NEM CSAK A 20 ÉVESEKNEK ÁLL JÓL! TE TUDOD MIÉRT!?

A KARCSÚSÍTOTT ÖLTÖNY, NEM CSAK A 20 ÉVESEKNEK ÁLL JÓL! TE TUDOD MIÉRT!?

Az öltönyt szó hallatán sokaknak a hagyományos, egyenes szabású darabok jutnak eszükbe, amik unalmasak, nincs bennük semmilyen plusz, sokszor kényelmetlenek és még előnytelenek is, ráadásul nem kombinálhatóak nagyon más ruhadarabokkal. Szerencsére napjainkban ezen már nem kell idegeskednünk, el is felejthetjük ezeket a zsákhatású darabokat, ugyanis a slim fit, vagyis karcsúsított fazonú öltönyök pont erre a problémára jelentenek megoldást.

Azon kívül, hogy ezekben a válltömés már abszolút nem óriási, ormótlan, még sok-sok igazán előnyös tulajdonsággal is felruházzák viselőjüket és rengeteg szín, minta közül választhatunk.A derékrészi karcsúsítás kiemeli a férfiak Y-alakját, amit egész finoman még követ is, így sokkal modernebb és férfiasabb külsőt adva. Az öltönynadrág szűkített szára pedig tovább fokozza ezt a hatást, igazán szép összhangot teremtve.

NEM CSAK MODELLEK VISELHETIK

Magasságunk sem megkötés, alacsonyak és magasak is egyaránt viselhetik, ráadásul választhatunk akár enyhe vagy akár extra karcsúsítást testalkatunknak és stílusunknak megfelelően. Természetesen nem csak az elegáns irányzat követői számára megfelelő, azok is bátran választhatják, akik a sportos öltönyöket szeretik. Ez az, amihez farmert vagy színes nadrágot is felvehetünk, cipőt illetően pedig szóba jöhet akár egy ízléses, a szetthez illő tornacipő vagy csizma is, vonzza majd a hölgyek tekintetét, az biztos! Ezekben a szettekben mindenhol sikert arathatunk, mivel bármilyen környezetben megállja helyét a slim fit, legyen szó a hétköznapokról, akár csak egy vacsoráról vagy komolyabb dolgokról, mint esküvő, vizsga vagy az üzleti életben történő tárgyalásokról, találkozókról.

Ezek után azt gondolhatjuk, hogy ezek a modern szabású öltönyök csak a 20-as éveikben járó fiataloknak áll jól. Tévedés! Egy férfi, kortól függetlenül, miért ne engedhetné meg magának, hogy ízlésesen öltözzön? A hátunk mögött lévő évek száma nem szabad, hogy akadály legyen abban, hogy megkeressük a megfelelő öltönyt, ezért az idősebb korosztálynak sem kell megelégednie az egyenes szabással, bátran viselhetnek ők is slim fit öltönyt. Sosem késő egy minőségi darabra befektetni!

Nem életkor kérdése a jó kinézet, csupán a részletekben rejlik a titok nyitja. A kor előrehaladtával megjelenhet egy-két takargatnivaló, mint a pocak, vagy kevéske felesleg, de előfordulhat, hogy a természettől nem kaptunk olyan testalkatot, mint amit az újságok mutatnak. Ekkor sem kell elkeseredni, főleg nem lemondani az öltönyről vagy az egyenes szabásnál maradni. A slim fit ezeket a problémás részeket is elfedi. Mindemellett nyújtják és karcsúsítják is az alakot, kiemelik a széles vállakat, keskenyítik csípőt, ami nagyon előnyös mindenkinek, így nem kell feszengenünk amiatt, hogy valamit előnytelenül emelne ki vagy nagyítana fel öltönyünk, felszabadultak lehetünk benne, ez pedig fellépésünkön is sokat javít. Ráadásul igazán sármos külsőt kölcsönöz, és nincs olyan hölgy, akinek ne tetszene egy stílusos, határozott férfi!

Nem kell kompromisszumot kötnünk, csupán ízlésünk szab határt öltözködésünknek, miközben maga az öltöny biztosítja, hogy megjelenésünk magabiztos, valamint határozottságot és eleganciát sugall. Csupán meg kell találnunk a számunkra legmegfelelőbb darabot, amiben igazán önmagunk lehetünk, ezért ne féljünk felkeresni egy öltönyházat!

Nézz körbe katalógusunkban: https://elitedivat.hu/katalogus/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link