Öltöny! Kötelező viselet vagy szenvedély?

Öltöny! Kötelező viselet vagy szenvedély?

Minden férfi szekrényében lapul legalább egy öltöny, ami általában kötelező céllal készült, ballagásra, vizsgára. Van, akiknek itt véget is ér a kapcsolatuk ezzel az egyébként igen sok pozitív tulajdonsággal rendelkező ruhadarabbal. S van, akiknek ekkor kezdődik egy-egy hosszú távú beruházás, szenvedély.
Bármennyire is megosztó ilyen szempontban, mégis ez az, ami minden férfinak, korra, méretre, hivatásra, nemzetiségre való tekintet nélkül, jól áll. Gondoljunk csak bele, hogy megannyi színész (Mr. Christian Grey, a Szürke ötven árnyalatból, Dr House, Barney Stinson, az Így jártam anyátokkal sorozatból) hány női szívet dobogtatott meg. Ugyanúgy, mint a közéletben, az öltönyös férfiak vonzzák a hölgyek tekintetét. A legfiatalabb kisfiúkon pedig szuper édes hatást kelt. Nekik is nehéz ellenállni!
Az pedig, hogy mit sugároz, az már viselője karakterén és egyéni ízlésén, életvitelén múlik, hisz minden esetben az ő döntése, mi tükrözi őt a legjobban. Azt az egy dolgot azonban leszögezhetjük, hogy egy jól megválasztott öltöny mindenhol megállja a helyét. A csipetnyi elegancia, a tisztelet, a letisztultság és határozottság, minden élethelyzetben hasznára válhat viselőjének. Nem hiába, hogy az öltönyt a legtöbben az üzleti világgal, a hivatással kapcsolják össze, ugyanis ott különösen szükség van a fent említett tulajdonságokra.
Akár egy üzleti tárgyalásról van szó, vagy szívünk hölgyét készülünk megkérni, ezzel nem nyúlhatunk mellé a szekrényben. Nem véletlen, hogy az esküvők férfi divatja az öltöny, amit a hivatalos rész után, lazán is viselhetünk, így még kompromisszumokat sem kell kötni, egy ruhával, ám mégis több stílusban ünnepelhetünk.
A méret és az ízlés az évek során változhat, de ha van egy bevált szabónk/üzletünk, ezzel sem lesz gond, hozzá bizalommal fordulhatunk, bármikor, ott garantáltan a legjobb segítséget kaphatjuk, legyen szó a méretről vagy épp a stílus kiválasztásáról.
Ezért bátran buzdítom a férfiakat, arra, hogy ne a kényszer alatt született darab alapján ítéljék meg ezt a viseletet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link