Színek, és ami mögötte van!

Színek, és ami mögötte van!

Mit is jelentenek a színek a mai világban?

Egyediség, szépség, különbség és még sorolhatnánk…! Ez a világ megjelenik a ruházatban is, melyet sokan csak egy színre korlátoznak le, mégpedig a feketére! Nagyon szép szín a fekete, de mondhatni átlagos, mindenkinek volt, van és lesz! És mi lesz a többi színnel? Hol vannak? Ki meri felvenni, ki nem és miért?

Biztos te is elgondolkodtál már mikor veszel egy zakót, hogy milyen jól állna rajtad egy másik szín is, esetleg fel is próbáltad, sőt még jól is állt rajtad, tetszett neked, de valamiért nem azt választottad, hanem mit?! Az átlagos feketét! És miért azt? Megszokásból talán, a társadalom felől jött nyomásból, vagy nem tetszett a barátnődnek, barátodnak esetleg?! Mert aki nem áll be a sorba az más, különc?!

Nem tudjuk, kinek mi jár a fejében ilyenkor, mit érez, mit nem! Egyet tudunk csak, hogy mindenkinek ott van a döntés, a lehetőség a kezében, neked is, hogy merj más lenni, mint az átlag, merj kilépni a sablonok közül és olyan lenni amilyen akarsz! És miért? Mert minden ember színes egyéniség legbelül, mely színek arra várnak, hogy kitörhessenek! Engedjük ezeket a színeket szabadjára, merj változtatni, merj magad lenni és engedd meg, hogy e belső szépséget a külsőd is megmutassa, bátran vegyél fel olyat is, ami eltér az átlagtól, hiszen minden ember más, más a színe és e színnel leszel egyedi és megkülönböztethető!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elite Fashion Öltönyház
- KEDVEZMÉNY -

- 5.000 FT

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL! *
JÖHET A KUPON
A gomb megnyomásával elfogadod a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzatot. * A kedvezmény 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.
close-link